Post | juli 2024 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Succesvolle Certificaatuitreiking op ISK Deventer

Succesvolle Certificaatuitreiking op ISK Deventer

Vorige week vond de certificaatuitreiking plaats op ISK Deventer. De leerlingen die het traject succesvol hebben afgerond, ontvingen hun welverdiende certificaat uit handen van teamleider Anke Hamstra.


Leren Buiten de Schoolmuren

Coach Simon heeft samen met de leerlingen verschillende activiteiten buiten de school georganiseerd. Deze leerervaringen varieerden van wandelen met ouderen bij Carinova, voetballen bij SV Helios, tot het leren over de voedselbank en nog veel meer. Deze activiteiten boden de leerlingen de kans om op een praktijkgerichte manier nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.


Individuele Ontwikkeling

Naast de gezamenlijke activiteiten hebben de leerlingen zich ook individueel ingezet voor persoonlijke groei. De één liep een dag mee bij een kapperszaak, een ander verdiepte zich in elektronica, en weer een ander leerde piano spelen. Deze ervaringen gaven de leerlingen de mogelijkheid om hun interesses verder te verkennen en te ontwikkelen. Veel van hen blijven actief bij de organisaties waar zij zich hebben ingezet, waardoor zij hun opgedane kennis en vaardigheden verder kunnen uitbreiden.


Vooruitblik naar het Nieuwe Schooljaar

Na de zomervakantie gaat Simon verder met de begeleiding van de leerlingen van ISK Deventer. Samen zullen zij nieuwe activiteiten ondernemen en ontdekken wat het beste bij de leerlingen past. De focus blijft liggen op het bieden van kansen voor persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, zodat iedere leerling het beste uit zichzelf kan halen.

We kijken uit naar een nieuw schooljaar vol leermogelijkheden en groeimomenten voor de leerlingen!

Deel blogpost