Talenten ontwikkelen, ruimte krijgen om ervaring op te doen en iets terug doen voor de maatschappij. Dat vind je terug bij de twee Maatschappelijke Diensttijd projecten Impacter Deventer en Music Moves.

Impacter Deventer

Ben je tussen de 14 en 27 jaar en heb jij een droom, maar weet je niet goed hoe je deze moet uit laten komen? Dan is Impacter iets voor jou!


Samen met een coach, Ceren, Raymond of Luna ga je op zoek naar je talenten en passie. Daarna ga je samen op zoek naar een plek in Deventer waar je jezelf kunt ontdekken en groeien. Dat kan zijn bij een maatschappelijke organisatie of een tof bedrijf. De Impacter coaches zijn het gehele proces betrokken, dus ook na het vinden van een plek bieden ze jou ondersteuning! 

Music Moves


Geloof jij in de verbindende kracht van muziek? En ben jij tussen de 18 en 27 jaar? Maak impact met jouw eigen muziek event! Bijvoorbeeld door beats te produceren met jongeren met een beperking. Een karaoke te organiseren in de daklozenopvang. Salsa dansen met ouderen. Of organiseer een deejay workshops met nieuwe Nederlanders.


Op dinsdag 5 oktober vinden de evenementen plaatsen op verschillende locaties in Deventer