Skip Sidebar
ABC de Cirkel

ABC de Cirkel

Non-profit

Over ons

ABC de Cirkel begeleidt iedereen die een hulpvraag heeft, volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Autisme en/of Psychosociale problematiek. We hebben vier locaties waar mensen voor dagbesteding ...

Mensen met een beperkingZorg & Welzijn
Deel

Creatief en bezige bij

4–20 uur/week
Koningin Wilhelminastraat 1a, 8121 AW Olst, Nederland
BegeleidingSociaal contactBestuur
Mensen met een beperkingZorg & Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#29273
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/ABC-de-Cirkel2/activiteiten/Creatief-en-bezige-bij/29273 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Binnen de dagbesteding Westervoorde zoeken we een vrijwilliger die het leuk vind om mensen te begeleiden bij creatieve activiteiten.

Uitgebreide omschrijving

Binnen dagbesteding Westervoorde komen mensen tussen de 18 en 97 jaar. Volwassenen met een Niet Aangeboren Hersenletsel, Autisme en/of Psychosociale problematiek.


We zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag open en zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om wat extra's te doen voor en met ons cliënten. Dit kan variëren van een individuele activiteit tot groepsactiviteiten, denk daarbij aan samen bakken, helpen bij handwerken, schilderen, mozaïeken, maar ook wandelen of een spelletje doen bestaan tot de mogelijkheden.

Er is altijd een activiteitenbegeleider aanwezig, tevens eindverantwoordelijke.


Op woensdagochtend is een fotogroep actief onder begeleiding van een fotograaf. Hier zouden we nog graag een vrijwilliger aan toevoegen, zodat de groep wat flexibeler is.


We vinden het belangrijk dat er een plezierige ontspannen sfeer is binnen de dagbesteding. Vind je het leuk om daar een bijdrage aan te leveren en ben je sociaal en creatief aangelegd, dan komen we graag in gesprek met je.


Samen kunnen we kijken welke dag(delen) de match het beste past. Dit kan varieren van een dagdeel in de week tot meerdere dagen.


Voor meer informatie verwijs ik ook naar de website van ABCdeCirkel

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over ABC de Cirkel

ABC de Cirkel begeleidt iedereen die een hulpvraag heeft, volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Autisme en/of Psychosociale problematiek. We hebben vier locaties waar mensen voor dagbesteding naar toe komt.
Op de dagbesteding kunnen we vaak wat extra handen gebruiken.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit