Skip Sidebar

Over ons

Architectuurcentrum Rondeel is een platform voor discussie, debat en kennisuitwisseling over ruimtelijke onderwerpen. Wij geloven in de kracht van ruimtelijke kwaliteit - ruimtelijke kwaliteit als ...

Kunst & cultuur
Deel
vrijwillger voor schoonmaak

vrijwillger voor schoonmaak

Structureel werk · 1 uur/week
Assenstraat 14, 7411 JT Deventer, Nederland
Zwerfafval
Kunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Architectuurcentrum Rondeel
#45545
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Architectuurcentrum-Rondeel/activiteiten/vrijwillger-voor-schoonmaak/45545 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Architectuurcentrum Rondeel is op zoek naar een betrouwbare hulp voor het schoonhouden van onze expositieruimte in hartje Deventer.

Uitgebreide omschrijving

Omdat onze huidige vrijwilliger 'met pensioen' gaat is Architectuurcentrum Rondeel op zoek naar een betrouwbare hulp voor onze expositieruimte. De vrijwilligers van het Rondeel organiseren regelmatig publieksbijeenkomsten - vaak lezingen en tentoonstellingen in onze expositieruimte aan de Assenstraat. In deze ruimte wordt ook vergaderd en getimmerd.

Zorg jij dat alles weer tiptop is als het publiek komt?


Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

lopend of met de fiets; een auto parkeren in het centrum is lastig
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Architectuurcentrum Rondeel > vrijwillger voor schoonmaak

Over Architectuurcentrum Rondeel

Architectuurcentrum Rondeel is een platform voor discussie, debat en kennisuitwisseling over ruimtelijke onderwerpen. Wij geloven in de kracht van ruimtelijke kwaliteit - ruimtelijke kwaliteit als motor voor de transitie van steden, dorpen en landschap en als essentiële factor voor de leefbaarheid. Samen met burgers, culturele partners, scholen en het bedrijfsleven werkt het Rondeel aan lokale initiatieven. Wij inspireren, stimuleren en ondersteunen, bieden een podium. Wij zien een toekomst met betrokken burgers voor ons, die samen met hun buren ruimtelijke kwaliteit zien, er aan meewerken en trots zijn op de resultaten.