Skip Sidebar
BOSK

BOSK

Non-profit

Over ons

De BOSK is dé vereniging van en voor mensen met een aangeboren lichamelijk handicap en hun ouders. Per 1 januari 2019 heeft zich de BOSK opgesplitst in vier verenigingen: CP Nederland: voor ...

Deel
Collecteren voor de BOSK

Collecteren voor de BOSK

Taak · 3 uur
Churchilllaan 11, 3527 GV Utrecht, Netherlands
Fondsenwerving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
BOSK
#28186
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/BOSK/activiteiten/Collecteren-voor-de-BOSK/28186 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Van 11 t/m 16 november 2013 houdt NSGK, Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind haar jaarlijkse collecte. 50% van de opbrengst die onze collectanten ophalen komt ten goede aan de BOSK!

Werktijden

naar eigen invulling

BijzondereVoorwaarden

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Utrecht Activiteiten > BOSK > Collecteren voor de BOSK

Over BOSK

De BOSK is dé vereniging van en voor mensen met een aangeboren lichamelijk handicap en hun ouders. Per 1 januari 2019 heeft zich de BOSK opgesplitst in vier verenigingen: CP Nederland: voor ouders van kinderen met cerebrale parese en voor jongeren en volwassenen met cerebrale parese EMB Nederland: voor ouders van kinderen met ernstige meervoudige beperkingen Schisis Nederland: voor ouders van kinderen met een schisis en voor jongeren en volwassenen met een schisis, voor ouders van kinderen met Pierre Robin Sequentie en voor jongeren en volwassenen met Pierre Robin Sequentie Spina Bifida en Hydrocephalus Nederland: voor ouders van kinderen met spina bifida en/of hydrocephalus en voor jongeren en volwassenen met spina bifida en/of hydrocephalus. \n\nActiviteiten\n\nDe verenigingen geven informatie, adviseren, brengen lotgenotencontact tot stand en behartigen de belangen van mensen met een motorische handicap. En dit niet alleen voor ouders; jongeren en volwassenen met een handicap kunnen zelfstandig lid worden.