Skip Sidebar
CNV Jongeren

CNV Jongeren

Non-profit

Over ons

CNV Jongeren is een onafhankelijke vakbond voor jonge werknemers in Nederland. Deze vakbond is er voor de bijbaners, stagiaires, vakantiewerkers, studenten, net-afgestudeerden en young-professionals ...

Deel
Jong en een beperking? Wordt Realist!

Jong en een beperking? Wordt Realist!

Structureel werk · 3 uur/week
Tiberdreef 4, 3561 GG Utrecht, Netherlands
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.100 plaatsen over.
Activiteit Delen
CNV Jongeren
#28555
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/CNV-Jongeren/activiteiten/Jong-en-een-beperking-Wordt-Realist/28555 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Met de Realisten Academie 2.0 bouwen jongeren tussen de 14 en 27 jaar aan een inclusieve arbeidsmarkt en ontwikkelen zij zichzelf om hun eigen kansen te vergroten. Als jongere zet je je in als Realist (ervaringsdeskundige) om met je persoonlijke ervaringen met het leven en werken met een beperking anderen te inspireren en activeren. Dit doe je door middel van het geven van voorlichtingen.

Werktijden

De pitches en voorlichtingen geef je op de dag bij een school of organisatie

BijzondereVoorwaarden

Deelname aan de ‘Realisten Academie 2.0: Samen voor gelijke kansen!’ duurt zes maanden.In het kort: in een paar maanden krijg je een professionele training,(start van de training is okt/nov 2020) ontwikkel je jezelf, vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt en bouw je een groot – sociaal en professioneel – netwerk op. Nadat je de training hebt afgerond, heb je jouw unieke kijk op de arbeidsmarkt en ervaringen in de vorm van een pitch of voorlichtingen gegoten. Deze ga je vervolgens presenteren bij scholen en ondernemingen.(In de maanden jan t/m juni 2021). Het programma duurt na de training ten minste 6 maanden en kost ongeveer 6 - 10 uur per maand.De eerste 2 maanden zijn wat intensiever. Jij bent een jongere (14-27 jaar)* met een lichamelijke handicap, chronische ziekte, psychische of verstandelijke beperking en je wilt je nóg bewuster worden van jouw kwaliteiten! Naast jezelf persoonlijk ontwikkelen, wil je aan anderen laten zien dat jongeren met een beperking ook een vaste plek op de arbeidsmarkt verdienen. Interesse in het deelnemen aan een maatschappelijk diensttijdproject heb je ook! *Ben je iets ouder dan 27, neem dan contact met ons op om samen te kijken naar mogelijkheden.
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.100 plaatsen over.
Activiteit Delen
Utrecht Activiteiten > CNV Jongeren > Jong en een beperking? Wordt Realist!

Over CNV Jongeren

CNV Jongeren is een onafhankelijke vakbond voor jonge werknemers in Nederland. Deze vakbond is er voor de bijbaners, stagiaires, vakantiewerkers, studenten, net-afgestudeerden en young-professionals. \n\nActiviteiten\n\nCNV Jongeren komt op voor hun belangen op de arbeidsmarkt, woningmarkt en in het onderwijs. Daarnaast heeft CNV Jongeren speciale aandacht voor jonge mensen met een kwetsbare positie.