Ben je echt een administratie tijger?

Ben je echt een administratie tijger?

Structureel werk · 2 uur/week
H.G. Gooszenstraat 10, 7415 CL Deventer, Nederland
Administratie
WelzijnMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwillige Thuiszorg Carinova
#28432
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Carinova-Mantelzorgondersteuning/activiteiten/Ben-je-echt-een-administratie-tijger/28432 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Enthousiaste vrijwilligers Voor het onderdeel Thuisadministratie van de Vrijwillige Thuiszorg Carinova Die ons willen helpen met het uitzoeken en ordenen van de administratie bij de cliënt thuis. Werkzaamheden: • complete financiële situatie in kaart brengen (incl. papieren zoals polisbladen, contracten, rekeningen enz. • administratie ordenen in mappen zodat de cliënt het vervolgens zelf kan bijhouden • concrete afspraken maken met de cliënt zodat degene zelf ook zaken in orde maakt en niet alles aan de vrijwilliger over laat • budgetbegeleiding gericht op het krijgen van inzicht in inkomsten en uitgaven en de cliënt mee laten denken en er bij betrekken • evt. loterijen of lidmaatschappen in beeld krijgen en opzeggen • hulp bij het invullen van formulieren en aanvragen van voorzieningen, toeslagen en gemeentelijke Inkomensondersteunende maatregelen of doorverwijzen naar de Inloopspreekuren van de Wijkwinkel van Rivierenwijk en de Zandweerd van Carinova • alle benodigde papieren voor het invullen van de Inkomstenbelasting verzamelen, samen een afspraak maken met de Sociaal Raadslieden van Carinova voor het regelen van belastingaanvragen • bij financiële achterstanden zorg dragen dat de gegevens bij het Budget Adviesbureau Deventer terecht komen en eventueel verdere ondersteuning verlenen Lijkt het u leuk om gemiddeld twee uurtjes in de week deze werkzaamheden te doen? Dan zien we uw reactie graag tegemoet.

Werktijden

in overleg met de cliënt

BijzondereVoorwaarden

Flexibel, positief, enthousiast, geduldig en inlevingsvermogen U beschikt over computervaardigheden

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Carinova Vrijwillige Hulpdienst
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vrijwillige Thuiszorg Carinova

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie. De vrijwilligers helpen mensen met geldzaken en administratie op orde te brengen.