Skip Sidebar

Over ons

Carinova 'Vertrouwd dichtbij'. Woonzorgcentrum Sparrenheuvel in Diepenveen heeft een breed activiteitenaanbod waar bewoners, maar ook ouderen die buiten Sparrenheuvel wonen, aan deel kunnen nemen ...

WelzijnZorgOuderen
Deel
Sparrenheuvel zoekt extra restaurantvrijwilligers

Sparrenheuvel zoekt extra restaurantvrijwilligers

Structureel werk · 2–3 uur/week
Burg. Doffegnieslaan 2a, 7431 BA Diepenveen, Netherlands
Koken & eten
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Carinova Woonzorg, locatie Sparrenheuvel
#28392
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Carinova-locatie-Sparrenheuvel/activiteiten/Sparrenheuvel-zoekt-extra-restaurantvrijwilligers/28392 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Sparrenheuvel heeft een restaurant waar bewoners samen de warme maaltijd kunnen eten. We zoeken nog een extra (inval-)vrijwilliger om hierbij te helpen.

Uitgebreide omschrijving

Woonzorgcentrum Sparrenheuvel in Diepenveen heeft een restaurant. Bewoners en bezoekers kunnen de warme maaltijd hier geserveerd krijgen in een sfeervolle omgeving en op een wijze die bij een restaurant past. Sparrenheuvel zoekt momenteel een aantal enthousiaste vrijwilligers die het huidige team van restaurantvrijwilligers en - medewerkers willen versterken. Taken van de restaurantvrijwilligers: Tafels dekken en alles klaarzetten voor het restaurant. - Bestelling van bewoners opnemen aan tafel(s). - maaltijden uitserveren (ieder eigen tafels). - Bewoner indien nodig helpen. - Na afloop tafels afruimen en afwas op afwaskar zetten. - Opruimen van zaal en klaarmaken voor de volgende activiteit. - schone afwas weer opbergen. Tijdstip en – duur: 11.00 – 14.00 uur). Als Restaurantvrijwilliger krijgt u de gelegenheid om van het dagmenu mee te eten!

Werktijden

11.00 - 14.00 uur

BijzondereVoorwaarden

Het werk in het restaurant wordt veelal staand uitgevoerd en er wordt met dienbladen met daarop schalen ed. gelopen. Het is dus van belang dat de vrijwilliger deze mate van lichamelijke belasting aankan.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Carinova Woonzorg, lokatie Sparrenheuvel
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Diepenveen Activiteiten > Carinova Woonzorg, locatie Sparrenheuvel > Sparrenheuvel zoekt extra restaurantvrijwilligers

Over Carinova Woonzorg, locatie Sparrenheuvel

Carinova 'Vertrouwd dichtbij'. Woonzorgcentrum Sparrenheuvel in Diepenveen heeft een breed activiteitenaanbod waar bewoners, maar ook ouderen die buiten Sparrenheuvel wonen, aan deel kunnen nemen. Zo zijn er koffie-uurtjes, spelactiviteiten, bewegingsactiviteiten, creatieve activiteiten, ontspanningsactiviteiten als filmmiddagen, optredens, etc. Daarnaast is er jaarlijkse Kerstmarkt, de BBQ, en worden er rolstoelwandelingen georganiseerd voor bewoners. Sparrenheuvel heeft ook restaurantfunctie waarbij vrijwilligers een belangrijke rol vervullen. Bij verreweg de meeste activiteiten die binnen of vanuit Sparrenheuvel georganiseerd worden, zijn vrijwilligers betrokken. Zij ondersteunen de activiteit zelf, en /of begeleiden bewoners bij het deelnemen aan een activiteit. Tevens zijn er binnen Sparrenheuvel diverse bezoekvrijwilligers die gekoppeld zijn aan een individuele bewoner. Zij bezoeken een bewoner voor b.v. een praatje, een wandeling, of een bezoekje aan de supermarkt. (afhankelijk van de specifieke behoefte / wens van de bewoner). Kortom: Sparrenheuvel heeft een gevarieerd activiteitenaanbod. Iets dat mede mogelijk gemaakt wordt door enthousiaste vrijwilligers die van grote waarde zijn voor het Welzijn van de bewoners.