Skip Sidebar

Over ons

Geen organisatie maar een duurzaam initiatief in het ruilen van kleding bij jou in de buurt. Een kledingtas die een ketting van adressen passeert, waaruit je kleding kan halen maar ook waarin je ...

Natuur & MilieuBuurt & omgevingGender gelijkheid
Deel
Kom jij ons helpen met de socials?

Kom jij ons helpen met de socials?

Structureel werk · Flexibele uren
Vanuit huis
Sociale mediaMarketing & CommunicatieCreatiefEngelsNederlands
Natuur & MilieuBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Clothing Loop Deventer
#69423
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Clothing-Loop-Deventer/activiteiten/Kom-jij-ons-helpen-met-de-socials/69423 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken een leuk iemand die onze socials wil beheren en affiniteit heeft met kleding. De tijd die je daarin steekt is geheel aan jezelf! Canva kennen = top!

Uitgebreide omschrijving

Hey jij! Wij zijn een groep enthousiaste vrijwilligers die gek zijn op kleding. Én op duurzaamheid. Ongeveer drie jaar geleden zijn we ClothingLoopDeventer begonnen. Het werkt als volgt: Als je met ons meedoet dan krijg je, van de deelnemer voor je, een Ikea-tas met kleding. Je haalt eruit wat je leuk vindt, en je stopt erin wat je zelf niet meer draagt. De kleding die je in de tas stopt moet eruit zien als nieuw. Het moet schoon, heel, niet verwassen en het liefst een beetje hip zijn. Je mag zoveel uit de tas halen als je wil. Dan geef je de tas weer door aan de volgende deelnemer. Het leuke is dat je op deze manier nieuwe mensen leert kennen. De tas geef je door aan de deelnemer die het dichtst bij jou in de buurt woont, hier zijn al hele leuke vriendschappen uit ontstaan!



Toen we begonnen hadden we 20 deelnemers. Ondertussen hebben we er meer dan 400, en komen er nog wekelijks nieuwe leden bij. We hebben inmiddels aparte kettingen voor dameskleding, herenkleding, kinderkleding, zwangerschapskleding én maatje meerkleding (maat 44+)

Op deze manier kleding ruilen is super duurzaam. Ook is het leuk om nieuwe stijlen uit te proberen. En als het je tóch niet staat, doe je het de volgende ronde terug in de tas! Zo houd je je kledingkast lekker opgeruimd!


Wat zoeken we?

We zijn op zoek naar iemand die onze socials up to date wil houden. Content haal je uit de whatsapp-groepen, van de landelijke socials en van de website. Ook het promoten van de kledingruil-events behoort tot je taken. We hebben formats in Canva waar we mee werken. Hoe veel je post is aan jou, het zou fijn zijn als er enige regelmaat in zit. Maar het is óók oké als het soms wat minder is. We hebben als vrijwilliger immers ook een privéleven! 😉

Oja, het zou top zijn als je meedoet of mee zou willen doen met de ClothingLoop, dan weet je ook een beetje waar je over post!


Wat kan je van ons verwachten

Wij zijn een super-enthousiast team van vrijwilligers. We coördineren allemaal een deel van de kledingketting. Sommige vrijwilligers doen daarnaast nog extra dingen, zoals contact met de landelijke organisatie, de promotie, of het organiseren van kledingswap events. We zijn allemaal gedreven om mensen blij te maken met gratis kleding.




Website van de ClohtingLoop

The Clothing Loop | Home


Aanmeldlink voor ClothingLoopDeventer

The Clothing Loop | Signup user

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Clothing Loop Deventer

Geen organisatie maar een duurzaam initiatief in het ruilen van kleding bij jou in de buurt. Een kledingtas die een ketting van adressen passeert, waaruit je kleding kan halen maar ook waarin je kleding kan doneren. Volledig gerund door vrijwilligers.