Skip Sidebar
Deventer Doet

Deventer Doet

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Deventer Doet

Deel
Fondsen festival

Fondsen festival

Workshop · 1 jul 2022, 15:00 - 20:00
Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108, Dalfsen, Overijssel 7721 BR, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Deventer Doet
#54413
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Deventer-Doet/activiteiten/Fondsen-festival/54413 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Er zijn veel mensen met goede ideeën en er zijn organisaties die hen willen steunen, maar ze weten vaak niet van elkaars bestaan.

Uitgebreide omschrijving

Het doel van het FondsenFestival in Overijssel is dat fondsen en initiatiefnemers elkaar vinden. Het festival vindt plaats op vrijdag 1 juli 2022 in Dalfsen.


Stichting Natuurboerderij Balkinn komt ook naar het festival. Loes van der Veen werkt bij Balkinn en ziet het festival als een mooie kans. ‘Wij zijn een stichting met veel vrijwilligers maar staan wel voor een financiële uitdaging en hopen door het festival in contact te komen met fondsen die ons kunnen ondersteunen. Er zijn veel potjes maar wij weten niet precies wat er allemaal mogelijk is. We hopen dat het festival ons daarbij kan helpen.’

‘Grote, professionele organisaties weten ons wel te vinden’, zegt Brigitte Coté van VSBfonds, één van de organisatoren. ‘Maar de kleinere, lokale initiatieven zien wij minder vaak en wij kennen ze natuurlijk ook niet. Daarom hoop ik op dit festival in contact te komen met deze initiatiefnemers, zodat wij ze kunnen ondersteunen en laten zien wat de mogelijkheden zijn.’


Workshops voor crowdfunding

Behalve het leggen van contacten met speeddates kunnen bezoekers ook meerdere workshops volgen van crowfunding tot de communicatie rondom je project.


Waar, wie en wanneer?

Het FondsenFestival in Overijssel wordt georganiseerd door het VSBfonds, Oranje Fonds, SamenSpeelFonds, Twents Noabers Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Stimuland en wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel. De dag vindt plaats in De Trefkoele in Dalfsen op vrijdag 1 juli 2022 van 15.00 tot 20.00 uur.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
workshops > Deventer Doet > Fondsen festival

Over Deventer Doet