Skip Sidebar
Deventer Doet

Deventer Doet

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Deventer Doet

Deel

Op zoek naar meer en jongere bestuursleden?

Workshop · 8 apr 2021, 20:00 - 21:30
Vanuit huis
Dit is een verleden workshop.
Deel workshop
#38112
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Deventer-Doet/activiteiten/Op-zoek-naar-meer-en-jongere-bestuursleden/38112 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wat kun je doen om bestuursleden te vinden en in je bestuur ook verjonging aan te brengen? Hoe werk je toekomstgericht aan een meer divers bestuur?

Uitgebreide omschrijving


Je herkent het misschien wel, bestuursleden vinden is soms best moeilijk. En jongere bestuursleden vinden is al helemaal niet makkelijk. Hoogste tijd om de koppen bij elkaar te steken en er serieus werk van te maken. Laten we samen werken aan antwoorden en praktische werkwijzen!


We willen graag met jou en andere bestuursleden op pad om bestuurswerk in Overijssel eenvoudiger, succesvoller en vooral nóg leuker te maken. 

BestuurdersCentraal Deventer nodigt je daarom graag uit voor een online inspiratiebijeenkomst op 8 april, van 20.00 tot uiterlijk 21.30 uur. Wellicht het begin van iets moois?


De volgende sprekers delen hun ervaringen met ons:

●   Gerwin ten Brinke, bestuurslid bij Muziekvereniging Excelsior, over het betrekken van jeugdleden bij het bestuur en activiteiten binnen de vereniging.

●   Annemarie Evers, voorzitter van het Afrika Festival Hertme over het daadwerkelijk vinden van jonge(re) bestuursleden en het (gewenste) effect op organisatie en publiek, ondanks corona!

●   Twee experts over het betrekken van leden en jongeren: : Bart Demmers, adviseur jongerenparticipatie Zwolle en projectleider Impacter en Berend Rubingh, auteur van Back to Basics, de kracht van verenigen (zie YouTube: back2basics).


We sluiten af met een toelichting op een (mogelijk) vervolg in Deventer.


Aanmelden

Je kunt je tot 6 april 2021 hier aanmelden. Kom vooral met een collega-bestuurslid, zodat je ervaringen samen mee terugneemt! Er zijn geen kosten aan de bijeenkomst verbonden. Op 6 april ontvang je een link voor Microsoft Teams voor de online bijeenkomst.


Over Deventer Doet

Dit is een verleden workshop.
Deel workshop