Persoonlijk & effectief leiderschap

Persoonlijk & effectief leiderschap

Workshop · 17 nov 2021, 19:30 - 21:00
Kleine Overstraat 73-75, Deventer, Overijssel 7411 JN, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Deventer Doet
#46116
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Deventer-Doet/activiteiten/Persoonlijk--effectief-leiderschap/46116 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

In een vrijwilligersorganisatie zijn er steeds anders omstandigheden. Dat vraagt nogal wat van je als bestuurder of leider. Vooral als er anderen bij betrokken zijn! Je wilt graag het gedrag van anderen beïnvloeden, maar dat is soms lastig in te schatten. Niet iedereen heeft hetzelfde nodig. En iedere situatie vraagt een andere aanpak. 


Gelukkig is al veel bekend over welke aanpak, in welke situatie, beter werkt. Zou je daar graag meer over willen weten?

Kom dan naar deze gratis training van Mariët van den Munckhof.

Tijdens de bijeenkomst leer je hoe je anderen kunt beïnvloeden. Je ontdekt welke vorm van leiderschap een betrokkene in welke situatie van jou nodig heeft. Je ontvangt van Mariët een handig model zodat je dit steeds opnieuw, in verschillende situaties kunt inschatten. Zo word jij steeds beter in het leiden en krijg je meer plezier in het besturen van jouw organisatie!



Mariët van den Munckhof is een professionele coach en trainer in Persoonlijk Leiderschap en Zelfvertrouwen. Ze was jaren manager in opdracht van de gemeente Almelo. Daarnaast is ze actief geweest in vrijwilligersorganisaties. Ze heeft jongerengroepen opgezet en geleid en begeleidt sinds drie jaar leiders, ondernemers en professionals bij IKHEBZELFVERTROUWEN.nl.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Deventer Doet