Skip Sidebar
Deventer Doet

Deventer Doet

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Deventer Doet

Deel
Workshop diversiteit in je organisatie

Workshop diversiteit in je organisatie

Workshop · 14 apr 2022, 18:30 - 20:30
Roggestraat 3, 7411 EP Deventer, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Deventer Doet
#50670
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Deventer-Doet/activiteiten/Workshop-diversiteit-in-je-organisatie/50670 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting


In deze workshop gaan we het begrip diversiteit met elkaar verkennen.

Uitgebreide omschrijving

Aan de hand van een stukje theorie en in gesprek met elkaar leren we over de gelaagdheid van diversiteit. De lagen die onze identiteit hebben gevormd, onze patronen hebben bepaald en ons voordelen dan wel nadelen hebben opgeleverd. Hoe veilig voelt het om over bepaalde thema’s te praten? In je team, daarbuiten, in je naaste omgeving?

 

De workshop wordt gegeven door Samira Barari

Samira Barari is kwartiermaker Deventer Inclusie Deal. In opdracht van gemeente Deventer spreekt zij organisaties over thema diversiteit & inclusie en ze adviseert hen bij het formuleren en uitvoeren van hun ambities op deze thema’s.

Samira is zelfstandige adviseur, trainer en ook beleidsadviseur Inclusie bij provincie Gelderland


Introductie Jam Culture spel

Na afloop zal *Gerja Meima, uitleg geven over het Jam Culture spel. Dit spel is als een jamsessie. Het doel van het spel is niet om zo snel mogelijk te winnen.


*Gerja Meima is directeur van het Etty Hillesum Centrum. Sinds 2021 volgt zij de post hbo opleiding diversiteit en inclusie management bij de ponsacademie in Utrecht. 


Wat is het Jam Culture spel?

Het bordspel Join the Jam is ontwikkeld door Jitske Kramer, naar aanleiding van haar boek Jam Cultures. Het boek legt op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier uit hoe je je bewust kunt worden van je eigen vooroordelen en welke stappen je als organisatie kunt zetten om een veilige en welkome plek te zijn voor iedereen. Het spel stelt vragen die je aan het denken zetten, uitdagen en prikkelen. Ze kunnen helpen om je eigen organisatie onder de loep te nemen.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
workshops > Deventer Doet > Workshop diversiteit in je organisatie

Over Deventer Doet