Skip Sidebar

Over ons

Deventer Radio en Televisie is de lokale omroep voor de gemeente Deventer (Deventer, Schalkhaar, Diepenveen, Bathmen, Lettele en Okkenbroek).\n\nActiviteiten\n\nDrtv brengt 24 uur per dag tekst-tv en ...

Kunst & cultuur
Deel

Redacteur

16 uur/week
Zutphenseweg 6, 7418 AJ Deventer, Netherlands
Campagne voeren
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#28183
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Deventer-Radio-en-Televisie/activiteiten/Redacteur/28183 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

Je taken zijn: Van persberichten goed leesbare artikelen maken voor tekst-tv, website/social media en het radionieuws. En het zoeken van nieuws aan de hand van diverse bronnen.

Werktijden

Twee dagen per week van 9 tot 17 uur.

BijzondereVoorwaarden

o Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal. o GeĂŻnteresseerd in het lokale nieuws. o Minimaal 2 dagen per week beschikbaar.
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deventer Radio en Televisie

Over Deventer Radio en Televisie

Deventer Radio en Televisie is de lokale omroep voor de gemeente Deventer (Deventer, Schalkhaar, Diepenveen, Bathmen, Lettele en Okkenbroek).\n\nActiviteiten\n\nDrtv brengt 24 uur per dag tekst-tv en radioprogramma's, televisie-uitzendingen zijn er van 's avonds 18.00 tot 's ochtends 10.00 en in het weekend. Op werkdagen worden er tussen 09.00 en 17.00 uur continu nieuwe berichten geplaatst op tekst-tv, website, social media en Deventer Radionieuws. Alle uitzendingen en onderwerpen hebben een relatie met de stad en de directe regio. Er gebeurt veel in Deventer. Drtv wil daarvan zo veel mogelijk laten zien en horen aan de plaatselijke bevolking. Een actieve werkomgeving die voortdurend in beweging is en waar vrijwilligers hun creativiteit, ideeën en energie kwijt kunnen. Je speelt als vrijwilliger een belangrijke rol bij het leveren van informatie aan je medebewoners.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit