Skip Sidebar

Over ons

Deventer Radio en Televisie is de lokale omroep voor de gemeente Deventer (Deventer, Schalkhaar, Diepenveen, Bathmen, Lettele en Okkenbroek).\n\nActiviteiten\n\nDrtv brengt 24 uur per dag tekst-tv en ...

Kunst & cultuur
Deel

Redactiemedewerker Radio

12 uur/week
Zutphenseweg 6, 7418 AJ Deventer, Netherlands
Campagne voeren
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#28165
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Deventer-Radio-en-Televisie/activiteiten/Redactiemedewerker-Radio/28165 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

Als redactiemedewerker ben je de bron van onze nieuwsuitzendingen op de radio. In het bijzonder betreft het hier ons dagelijkse lokaal nieuwsprogramma Actueel Nieuws. Je zorgt er (samen met je mederedacteuren) voor dat de presentatoren voorzien worden van onafhankelijk actueel nieuws, agendapunten en interessante gasten. Mede door jouw inzet worden de uitzendingen een succes, een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk. Heb je een neus voor nieuws, wil je weten wat er speelt en heb je een beetje tijd over om dat hieraan te besteden? We nodigen je dan van harte uit om contact met ons op te nemen.

Werktijden

9.30 - 13.00 uur Toelichting:6 dagen per week wordt Actueel Nieuws live uitgezonden. Iedere dag is redactiewerk nodig. Maar enkele dagen is in overleg ook mogelijk.

BijzondereVoorwaarden

nvt
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deventer Radio en Televisie (Drtv)

Over Deventer Radio en Televisie

Deventer Radio en Televisie is de lokale omroep voor de gemeente Deventer (Deventer, Schalkhaar, Diepenveen, Bathmen, Lettele en Okkenbroek).\n\nActiviteiten\n\nDrtv brengt 24 uur per dag tekst-tv en radioprogramma's, televisie-uitzendingen zijn er van 's avonds 18.00 tot 's ochtends 10.00 en in het weekend. Op werkdagen worden er tussen 09.00 en 17.00 uur continu nieuwe berichten geplaatst op tekst-tv, website, social media en Deventer Radionieuws. Alle uitzendingen en onderwerpen hebben een relatie met de stad en de directe regio. Er gebeurt veel in Deventer. Drtv wil daarvan zo veel mogelijk laten zien en horen aan de plaatselijke bevolking. Een actieve werkomgeving die voortdurend in beweging is en waar vrijwilligers hun creativiteit, ideeën en energie kwijt kunnen. Je speelt als vrijwilliger een belangrijke rol bij het leveren van informatie aan je medebewoners.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit