Skip Sidebar

Over ons

Deventer Radio en Televisie is de lokale omroep voor de gemeente Deventer (Deventer, Schalkhaar, Diepenveen, Bathmen, Lettele en Okkenbroek).\n\nActiviteiten\n\nDrtv brengt 24 uur per dag tekst-tv en ...

Kunst & cultuur
Deel

Technicus Radioprogramma Actueel Nieuws

2 uur/week
Zutphenseweg 6, 7418 AJ Deventer, Netherlands
Campagne voeren
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen4 plaatsen over.
Deel activiteit
#28173
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Deventer-Radio-en-Televisie/activiteiten/Technicus-Radioprogramma-Actueel-Nieuws/28173 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

Je ondersteunt de presentator van het radioprogramma door het bedienen van de techniek. Je voornaamste instrumenten hierbij zijn het mengpaneel en het uitzendsysteem. Actueel Nieuws is een live gepresenteerd radioprogramma met afwisselend muziek, interviews en nieuwsblokken. Het programma vraagt van jou een korte voorbereiding zoals het controleren van de playlisten en voorbespreking met de presentator. Na afloop van de uitzending zet de technicus de herhaling van de uitzending voor die avond in het uitzendsysteem.

Werktijden

Van 11.30 - 13.30uur Het programma is dagelijks van maandag t/m zaterdag. We zoeken met name iemand voor dinsdag en/of woensdag en/of donderdag en/of vrijdag.

BijzondereVoorwaarden

Directe kennis van radiotechniek (mengpaneel / uitzendsysteem) is een voordeel, maar niet noodzakelijk.
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Drtv (Deventer Radio en Televisie)

Over Deventer Radio en Televisie

Deventer Radio en Televisie is de lokale omroep voor de gemeente Deventer (Deventer, Schalkhaar, Diepenveen, Bathmen, Lettele en Okkenbroek).\n\nActiviteiten\n\nDrtv brengt 24 uur per dag tekst-tv en radioprogramma's, televisie-uitzendingen zijn er van 's avonds 18.00 tot 's ochtends 10.00 en in het weekend. Op werkdagen worden er tussen 09.00 en 17.00 uur continu nieuwe berichten geplaatst op tekst-tv, website, social media en Deventer Radionieuws. Alle uitzendingen en onderwerpen hebben een relatie met de stad en de directe regio. Er gebeurt veel in Deventer. Drtv wil daarvan zo veel mogelijk laten zien en horen aan de plaatselijke bevolking. Een actieve werkomgeving die voortdurend in beweging is en waar vrijwilligers hun creativiteit, ideeën en energie kwijt kunnen. Je speelt als vrijwilliger een belangrijke rol bij het leveren van informatie aan je medebewoners.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen4 plaatsen over.
Deel activiteit