Skip Sidebar
Circulus

Circulus

Non-profit

Over ons

Circulus haalt natuurlijk in 7 gemeenten huisvuil op. Maar er zijn bij de afdeling Circulus Sociaal diverse werkplaatsen. Hier kunnen vrijwilligers, trajectmedewerkers maar ook stagiaires van jong tot ...

Sociale rechtvaardigheidWelzijn
Deel
Help jij Textiel een tweede kans te geven?

Help jij Textiel een tweede kans te geven?

Structureel werk · 4–20 uur/week
Deventer, Overijssel, Nederland
TrainingHandwerkenCreatiefSociaal contact
Sociale rechtvaardigheidWelzijn
Activiteit Delen
Circulus
#78872
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Deventer-Schoon-Familie-Cambio/activiteiten/Help-jij-Textiel-een-tweede-kans-te-geven/78872 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij de textielwerkplaats maken we van herbruikbaar materiaal o.a. (rug-)tassen. Wil je de fijne kneepjes van het vak leren en je creativiteit ontwikkelen?

Uitgebreide omschrijving

Bij De Textielwerkplaats van Circulus brengen klanten hun kledingstukken en gordijnen voor reparatie of herstel. Dit aangeboden textiel kun jij een tweede kans geven! In deze werkplaats ga je verschillende kledingstukken en gordijnen herstellen, maar krijg je ook de mogelijkheid om nieuwe producten maken. De werkplaats beschikt over huishoud naaimachines, maar je kunt ook ervaring op een industriële naaimachine opdoen.

 

Samen zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn over het geleverde werk. Je werkt in een professionele, serieuze en bovenal gezellige werkomgeving met veel ruimte om in je eigen tempo te werken/leren. De werkbegeleider zorgt voor een fijne sfeer en houdt rekening met jou en je persoonlijke situatie. Je kunt met een beetje ondersteuning lekker aan de slag. We helpen je om je vakvaardigheden te vergroten. Of je nu al enige ervaring hebt als coupeuse/naaister of nog alles moet leren…

 

Je krijgt de mogelijkheid om samen te werken, andere mensen te leren kennen, klanten te woord te staan en werk af te leveren waar onze klanten blij van worden. Nuttig en leuk werk voor mensen die daar nog een beetje steun bij kunnen gebruiken.


Deventer:

Op de locatie in Deventer maken we vooral tassen, vlaggenlijnen en andere producten straks ook een kledinglijn. Deze werkzaamheden zijn voornamelijk productiematig.


Vaassen:

Op de locatie in Vaassen zijn de werkzaamheden gericht op kledingreparatie en verstel-/herstelwerk. 


Jolande Schuttevaar, werkbegeleider: We zijn een gezellig team, zijn creatief en samen maken we prachtige dingen. We verzorgen reparaties en aanpassingen aan kleding en maken producten van herbruikbaar materiaal, bijvoorbeeld (rug-)tassen. Bij de textielwerkplaats maken we de wereld een beetje mooier.

Wil je de fijne kneepjes van het vak leren en je creativiteit ontwikkelen? En vind je het leuk om vrijwilliger te worden in een team dat sociaal, gezellig en professioneel werkt, dan ben je van harte welkom!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Je vindt ons in het Kringloopwarenhuis Het Goed in Deventer (via de trap op de eerste verdieping). Het adres is: Harderwijkerstraat 25, Deventer. Ook zijn wij gevestigd in het Kringloopcentrum Stilema. Het adres is: Aalbosweg 41, Vaassen.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Circulus > Help jij Textiel een tweede kans te geven?

Over Circulus

Circulus haalt natuurlijk in 7 gemeenten huisvuil op. Maar er zijn bij de afdeling Circulus Sociaal diverse werkplaatsen. Hier kunnen vrijwilligers, trajectmedewerkers maar ook stagiaires van jong tot oud een leuke en vooral mooie bezigheid bieden. Circulus biedt werkervaringsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo is er in Deventer een Houtwerkplaats, Textielwerkplaats en Fietsenwerkplaats. Al deze werkplaatsen werken duurzaam door hergebruik van materialen. In Apeldoorn is een wasserette en in Vaassen een tweedehands winkel Stilema. In Twello hebben wij een keuken waar heerlijke maaltijden maar ook keuken opdrachten uitgevoerd worden. Ook zijn wij momenteel bezig diverse werkplaatsen in de regio op te zetten. Zoek je een leuke plek met fijne werkbegeleiders en een leuke werksfeer neem dan gerust eens contact met ons op of stuur een mail naar [email protected]