Skip Sidebar
Deventer Spoort

Deventer Spoort

Non-profit

Over ons

Wij willen dat het spoor door de gemeente Deventer zo min mogelijk overlast en risico's veroorzaakt bij de Deventenaren. Daartoe overleggen wij geregeld mat de gemeente Deventer, met Pro Rail en met ...

Natuur & MilieuBuurt & omgeving
Deel
werkgroeplid

werkgroeplid

Structureel werk · 0–3 uur/week
Deventer, Overijssel, Nederland
Natuur & MilieuBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Spoort
#46598
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Deventer-Spoort/activiteiten/werkgroeplid/46598 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je neemt deel aan al onze overleggen omtrent de overlast en risico's van het spoor in Deventer.

Uitgebreide omschrijving

Wij van de bewonersgroep ‘Deventer Spoort’ zoeken een of twee personen die ons willen versterken in onze activiteiten. We zouden het liefst personen willen die wonen in de buurt van de sporen in Voorstad of Zandweerd en die enkele jaren mee willen doen. 


Wij waken over de ontwikkelingen rondom het spoor in Deventer. Zo letten wij op geluidsoverlast, trillingen en het vervoer van gevaarlijke stoffen. Onder andere willen wij dat er meer geluidswerende maatregelen aan het spoor worden getroffen. We willen dat de metalen spoorbruggen worden vervangen door betonnen bruggen. We zien erop toe dat zo min mogelijk gevaarlijke stoffen door Deventer worden vervoerd over het spoor.


We nodigen je uit een keer mee te doen met een vergadering van ons groepje, dat uit 4 personen bestaat. Wij overleggen gemiddeld 4 keer per jaar met elkaar. Daarnaast overleggen we twee maal per jaar met Prorail en twee keer per jaar met twee wethouders van de gemeente Deventer. De overleggen zijn meestal ’s avonds of op het einde van de middag.


Kijk ook op onze facebookpagina

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Deventer Spoort

Wij willen dat het spoor door de gemeente Deventer zo min mogelijk overlast en risico's veroorzaakt bij de Deventenaren. Daartoe overleggen wij geregeld mat de gemeente Deventer, met Pro Rail en met andere bewonersgroepen rondom het spoor in Nederland.