Skip Sidebar

Over ons

Deventer Verhaal is de erfgoedpartner van Deventer. We hebben de missie om de rijke geschiedenis van de prachtige Hanzestad Deventer met een breed publiek te delen. Dit doen we in Museum De Waag, ...

Kunst & cultuur
Deel

Medewerker evenementen en projecten

Evenement · Flexibel
Deventer, Overijssel, Nederland
Evenement & festival
Kunst & cultuur
Activiteit Delen
#43315
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Deventer-Verhaal/activiteiten/Medewerker-evenementen-en-projecten/43315 om je aan te melden

Samenvatting

Fan van (historisch) Deventer en events? Ben je energiek, vrolijk, een echte aanpakker en kan je pieken op het juiste moment? Dan is dit de job voor jou!

Uitgebreide omschrijving

Erfgoedorganisatie Deventer Verhaal organiseert elk jaar verschillende evenementen zoals Open Monumentendag, Kelderfest en de historische lezingenreeks. 


Sommige activiteiten zijn het hele jaar door, andere evenementen en projecten kennen juist enorme piekmomenten. Geen probleem als je incidenteel beschikbaar bent. Wat je gaat doen kan je deels zelf bepalen.


We zijn op zoek naar publieksbegeleiders, locatiemanagers, productiemedewerkers, op- en afbouwers, schoonmakers, sjouwers, techneuten, interviewers, fotografen, horecamedewerkers en rondleiders.


Deventer Verhaal is een ondernemende en enthousiaste erfgoedorganisatie. Met de events delen we de rijke geschiedenis van Deventer. Dit doen we ook in Museum De Waag en Speelgoedmuseum Deventer. 


Je komt te werken in een dynamische, culturele omgeving waarbij je mensen met dezelfde interesses leert kennen. Je bent welkom op de gratis borrels (4x per jaar).


Alle info vind je op onze website van Deventer Verhaal.


Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > Deventer Verhaal > Medewerker evenementen en projecten

Over Deventer Verhaal

Deventer Verhaal is de erfgoedpartner van Deventer. We hebben de missie om de rijke geschiedenis van de prachtige Hanzestad Deventer met een breed publiek te delen. Dit doen we in Museum De Waag, Speelgoedmuseum Deventer en met allerlei evenementen, activiteiten en projecten zoals Open Monumentendag.
Activiteit Delen