Skip Sidebar

Over ons

De IJsel is een actieve vereniging voor jong en oud waar je terecht kan voor het beoefenen van een groot aantal verschillende zwemsporten. Denk o.a. aan: Wedstrijdzwemmen, Waterpolo, Synchroon ...

Sport & RecreatieKinderen & JongerenWelzijn
Deel

Website beheerder

1–4 uur/week
Deventer, Overijssel, Nederland
ComputerWebsite maken
Sport & RecreatieKinderen & JongerenWelzijn
Deel activiteit
#29577
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Deventer-Zwem--Polo-Club-De-IJsel/activiteiten/Website-beheerder/29577 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die ons wil ondersteunen in het beheer en ontwikkeling van de website van de vereniging.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die de ontwikkelingen van onze vereniging wil ondersteunen in het beheer en eventueel uitbreiden van onze website.

Wij bieden een actieve en gezellige vereniging met een enthousiast bestuur. Iedereen staat voor elkaar klaar. Jij krijgt de ruimte om vanuit je eigen inzicht mee te denken in ontwikkeling en je kan natuurlijk komen zwemmen.

 

Wat ga je doen?

  • Beheren van de functionaliteit van de website
  • Content up-to-date houden met input van bestuur en diverse afdelingen
  • Ontwikkelingen in de functionaliteit voorstellen en doorvoeren

Dit is maximaal 1-2 uur per week, afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de vereniging.


Gewenste vaardigheden

Wij zoeken iemand met ervaring met website beheer en bij voorkeur websiteontwikkeling en die natuurlijk enthousiast wordt van sport.

De functie kan vanuit huis uitgevoerd worden.

 

Onbeperkt of tijdelijk

De functie kan eventueel ook tijdelijk vervuld worden, waarbij in overleg een aantal ontwikkelingen opgepakt kunnen worden.


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Deventer Zwem & Polo Club De IJsel

De IJsel is een actieve vereniging voor jong en oud waar je terecht kan voor het beoefenen van een groot aantal verschillende zwemsporten. Denk o.a. aan: Wedstrijdzwemmen, Waterpolo, Synchroon zwemmen, Diploma zwemmen en Masters zwemmen. Dit kan in wedstrijdverband of recreatief. Een vereniging met een lange historie; in maart 2020 bestond de vereniging 100 jaar!
Deel activiteit