Skip Sidebar

Over ons

WerV (onderdeel van Dimence) ondersteunt en stimuleert alle vormen van vrijwilligerswerk en participatie binnen de Dimence Groep. Ons uitgangspunt: iedereen doet mee in de maatschappij!
We creëren ...

Welzijn
Deel

Cliëntenraadsleden dimence en mindfit (GGZ) gezocht

Een dag · 0–2 uur
Nico Bolkesteinlaan 1, 7416 SB Deventer, Netherlands
Er is iets fout gegaan. Je kunt proberen de pagina opnieuw te laden of later terug te komen. We zijn op de hoogte gesteld en zullen het probleem oplossen
Deel activiteit
#44713
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Dimence/activiteiten/Clientenraadsleden-dimence-en-mindfit-GGZ-gezocht/44713 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Binnen Dimence en Mindfit zijn, op verschillende locaties en onderdelen, cliëntenraden actief. Zij adviseren en denken mee met de organisatie.

Uitgebreide omschrijving

Binnen Dimence en Mindfit zijn, op verschillende locaties en onderdelen, cliëntenraden actief. Zij adviseren en denken mee met de organisatie over allerhande onderwerpen die gaan over kwaliteit van zorg. De cliëntenraad organiseert panels, afdelingsbezoeken of andere vormen van cliënten raadpleging, zodat ze breed en rechtstreeks geïnformeerd wordt over de ervaringen van cliënten in zorg.

Wij zoeken (ex-) cliënten (die tot maximaal 2 jaar geleden), in behandeling zijn (geweest) bij de organisatie onderdelen van Mindfit of Dimence in Deventer en omstreken.

Heb je zin om je te verdiepen in onderwerpen die binnen de organisatie en cliëntgroepen leven?

Ben je in staat om in teamverband te werken en ben je op zoek naar een interessante vrijwilligersbaan? Misschien ook om te werken aan je eigen herstel? Meld je dan aan!

Wij bieden o.a. cursussen en vrijwilligers-, reis- en onkostenvergoeding.

Voor meer informatie neem contact op met: Ria Wolfkamp (secretaresse team coach/adviseurs medezeggenschap)

of reageer op deze oproep dan verbinden wij u met de desbetreffende persoon.

Met vriendelijke groet,

WerV, Deventer

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > WerV onderdeel van de Dimence Groep > Cliëntenraadsleden dimence en mindfit (GGZ) gezocht

Over WerV onderdeel van de Dimence Groep

WerV (onderdeel van Dimence) ondersteunt en stimuleert alle vormen van vrijwilligerswerk en participatie binnen de Dimence Groep. Ons uitgangspunt: iedereen doet mee in de maatschappij!
We creëren contact, kansen en mogelijkheden. We bieden begeleiding op maat.
Zo kun jij doen waar je goed in bent. Of wat je gewoon leuk vindt. Leren, oefenen, meedoen en groeien. Op een plek die bij jou past.
Deel activiteit