Skip Sidebar

Museum EICAS

Non-profit

Over ons

Museum EICAS Van Nul naar nu:

Museum EICAS wil non-figuratieve, hedendaagse kunst toegankelijk maken voor een breed (inter)nationaal publiek. Daartoe bieden we, naast de vaste collectie uit de Nul- ...

Kunst & cultuur
Deel

Teamcoördinator communicatie, PR & marketing

Structureel werk · Flexibele uren
Nieuwe Markt 23, 7411 PB Deventer, Nederland
Coördineren
Kunst & cultuur
Activiteit Delen
Museum EICAS
#53580
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/EICAS/activiteiten/Teamcoordinator-Communicatie-en-Marketing/53580 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Eicas zoekt Iemand die verbindt, waar nodig ondersteunt en zorgt dat de verschillende disciplines en specialisten hun werk kunnen doen.

Uitgebreide omschrijving

Het team Communicatie, PR & Marketing van EICAS is op zoek naar een teamcoördinator. Iemand die verbindt, ondersteunt waar nodig en zorgt dat de verschillende disciplines en specialisten hun werk kunnen doen. 

Het team bestaat uit verschillende disciplines en specialisten, zoals vormgeving, marketing, Social Media en tekstschrijvers. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor de algehele communicatie via alle beschikbare uitingen over EICAS.

Vanuit je functie als coördinator ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en begeleiden van het team. Je draagt zorg dat ieder zijn werk goed kan doen en houdt de onderlinge samenhang in de gaten. Je maakt onderdeel uit van de staf. In de staf zitten de andere coördinatoren, zoals Educatie en ICT, zodat de lijnen kort zijn. 


Wat willen we graag dat je meeneemt naar EICAS?

o   Je hebt kennis en ervaring als manager / coördinator

o   Je hebt inzicht in de verschillende werkzaamheden van de hierboven genoemde disciplines en specialisten

o   Je hebt affiniteit met kunst, specifiek met eigentijdse kunst en je wil je verdiepen in de NUL-beweging

o   Je kunt en wil je inzetten voor een aantal dagdelen per week en bent gewend zelfstandig te werken en sturing te geven aan ons team. 


Ons aanbod

EICAS is in dit stadium een organisatie van louter vrijwilligers. We delen met elkaar de passie voor EICAS, en gaan het volgens velen onmogelijke realiseren.

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast stafteam, bestaande uit de teamcoördinatoren.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

[email protected] ; www.eicas.nl
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > Museum EICAS > Teamcoördinator communicatie, PR & marketing

Over Museum EICAS

Museum EICAS Van Nul naar nu:

Museum EICAS wil non-figuratieve, hedendaagse kunst toegankelijk maken voor een breed (inter)nationaal publiek. Daartoe bieden we, naast de vaste collectie uit de Nul- en ZERO-beweging, wisselexposities van kunstwerken vanaf 1960. Omdat wij vinden dat kunst nooit op zichzelf staat, verbinden we kunst met wetenschap door het bieden van workshops, lezingen en publicaties.
Goed om te weten: Wij zien diversiteit als een verrijking voor onze organisatie. Daarbij gaat het om diversiteit wat betreft gender, leeftijd, cultuur/migratieachtergrond, opleiding, werkervaring en het hebben van een beperking.
Museum EICAS is in dit stadium een organisatie van louter vrijwilligers. Op dit moment heeft museum EICAS ruim 70 medewerkers! We delen met elkaar de passie voor ons museum, en gaan het volgens velen onmogelijke realiseren. We helpen elkaar om samen onze doelen waar te maken.

Museum EICAS
Van Nul naar nu
Nieuwe Markt 23
7411 PB Deventer