Skip Sidebar
Etty Hillesum Lyceum

Etty Hillesum Lyceum

Onderwijsinstelling

Over ons

Etty Hillesum Lyceum (EHL) verzorgt bijzonder voortgezet onderwijs in Deventer. Dat gebeurt op Arkelstein, De Boerhaave, Het Stormink, De Marke en het Vlier. Op onze vijf scholen bieden we leerwegen ...

Deel

Vrijwilliger Mediatheek

3 uur/week · Start vanaf 10 sep 2021
Herman Boerhaavelaan 1, 7415 ES Deventer, Nederland
OnderwijsComputer
Kinderen & JongerenOnderwijs
Deel activiteit
#45093
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Etty-Hillesum-Lyceum/activiteiten/Vrijwilliger-Mediatheek/45093 om je aan te melden

Samenvatting

Het uitlenen, innemen en opruimen van boeken. Het beantwoorden van vragen van leerlingen, bijvoorbeeld over (het lenen) van boeken.

Uitgebreide omschrijving

Het uitlenen, innemen en opruimen van boeken. Het beantwoorden van vragen van leerlingen, bijvoorbeeld over (het lenen) van boeken, over de printer. Samen met een medewerker van het Studiecentrum zorgt u voor een rustige werksfeer voor leerlingen die er komen om te werken voor school. U vindt het leuk om te werken met jongeren van 12 tot 15 jaar. U beschikt over computer basisvaardigheden.

U wordt ingewerkt door een andere vrijwilliger. Een medewerker van de Mediatheek zorgt voor de begeleiding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Etty Hillesum Lyceum

Etty Hillesum Lyceum (EHL) verzorgt bijzonder voortgezet onderwijs in Deventer. Dat gebeurt op Arkelstein, De Boerhaave, Het Stormink, De Marke en het Vlier. Op onze vijf scholen bieden we leerwegen aan van praktijkonderwijs tot gymnasium. Ook hebben we bijzondere leerroutes zoals tweetalig onderwijs, Havo XL, het Ecolyceum of een leerroute geïnspireerd op vrijeschoolprincipes. Elke school heeft een eigen karakter en profiel. Samen zetten we ons in voor uitstekend en modern onderwijs voor alle leerlingen uit Deventer en omgeving.

Het Etty Hillesum Lyceum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Stichting Carmelcollege stelt de zorg voor de mens – elke mens, heel de mens en alle mensen- centraal. We zijn gericht op humanisering en de ontwikkeling van individu en school. Deze stichting verbindt 13 scholengemeenschappen door heel Nederland. Wil je meer weten over de kracht van Carmel? Kijk op www.carmel.nl voor meer informatie.
Deel activiteit