Festival Vrijwilliger Gardenista 2022

Festival Vrijwilliger Gardenista 2022

Taak · 4–8 uur
Den Alerdinckweg, 8055 PE Laag Zuthem, Nederland
Natuur & MilieuKunst & cultuurBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Gardenista
#48874
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Gardenista/activiteiten/Festival-Vrijwilliger-Gardenista-2022/48874 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind jij het leuk om mee te helpen om van Gardenista een prachtig festival te maken? Hou je van aanpakken en ben je klantvriendelijk? Meld je dan aan.

Uitgebreide omschrijving

Mede dankzij de inzet van meer dan 100 festivalvrijwilligers was de eerste editie van Gardenista in 2019 een groot succes. Festivalvrijwilligers zijn dus onmisbaar. Jij kunt je nu weer aanmelden om te helpen bij dit unieke groene festival.

Gardenista 2022 vindt plaats op historische buitenplaats Den Alerdinck (Laag Zuthem) vlakbij Zwolle van 25 t/m 29 mei. 

Wat vragen wij van jou?

Bij de opbouw en de afbouw van het festival help je mee om het terrein in te richten of juist weer schoon op te leveren. Tijdens het festival zit je achter de kassa, ben je gastvrouw of gastheer of waak je over de aankopen van onze bezoekers. Dit is maar een greep uit de werkzaamheden. En dat allemaal op de fantastische buitenplaats Den Alerdinck die wordt omgetoverd tot een kleurrijk groen festivalterrein.

Team Gardenista heeft er nu al ongelooflijk veel zin in en zorgt ervoor dat ook jullie een onvergetelijk Festival beleven.

Vaardigheden

Vind jij het leuk om mee te helpen om van Gardenista een prachtig festival te maken? Hou je van aanpakken en ben je klantvriendelijk?

Gardenista wil graag van je weten wat je talenten zijn en waar en wanneer je die in zou willen zetten om jouw steentje aan een succesvol festival bij te kunnen dragen. De organisatie gaat zorgvuldig met deze gegevens om en gebruikt ze alleen om jou goed te informeren en om het jou tijdens het festival naar de zin te maken. 

Overige informatie

Gardenista is het groenfestival van Nederland. Een festival met activiteiten voor jong en oud. Bloemschikcompetities, kwekerscompetities, showtuinen, groene exposanten, workshops en lezingen, een kinderprogramma en muziek. Samen met een team van 100 vrijwilligers maken we van het festival een succes. In de aanloop naar het evenement zorgen we er met een team van 25 vrijwilligers voor dat alles straks op rolletjes loopt.

Je krijgt 25 euro onkostenvergoeding per dag, plus koffie/thee, lunch en wat lekkers rond 1700 uur.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Gardenista

Gardenista is het groenfestival van Nederland. Een festival met activiteiten voor jong en oud. Bloemschikcompetities, kwekerscompetities, showtuinen, groene exposanten, workshops en lezingen, een kinderprogramma en muziek. Samen met een team van 100 vrijwilligers maken we van het festival een succes. In de aanloop naar het evenement zorgen we er met een team van 25 vrijwilligers voor dat alles straks op rolletjes loopt.