Skip Sidebar
Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles

Club, vereniging of andere

Over ons

Go Ahead Eagles - Home of Football

Deel
Versterking parkeer en verkeerteam Go Ahead Eagles

Versterking parkeer en verkeerteam Go Ahead Eagles

Structureel werk · 4 uur/week
Vetkampstraat 1, 7416 WK Deventer, Nederland
Activiteit Delen
Go Ahead Eagles
#48403
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Go-Ahead-Eagles2/activiteiten/Versterking-parkeer-en-verkeerteam-Go-Ahead-Eagles/48403 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Go Ahead Eagles is voor thuiswedstrijden op zoek naar enthousiaste personen die het parkeer- en verkeerteam komen versterken!

Uitgebreide omschrijving

Versterking parkeer- en verkeersteam Go Ahead Eagles

Word jij enthousiast van een dynamisch werkomgeving en ben je een teamplayer? Go Ahead Eagles is voor thuiswedstrijden op zoek naar enthousiaste personen die het parkeer- en verkeerteam komen versterken!


WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?

Je bent het visitekaartje van Go Ahead Eagles en draagt zorg voor een klantvriendelijk ontvangst op en rondom het parkeerterrein. Daarnaast ben je de oren en ogen op het parkeerterrein en signaleer je (mogelijke) problematiek. Samen met het team zorg je ervoor dat de parkeer- en verkeersituatie naar behoren functioneert.


Wie zoeken we?

Je bent minimaal 16 jaar oud en beschikbaar op wedstrijddagen van Go Ahead Eagles. Je bent representatief en maakt graag contact met mensen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent een echte teamplayer. Daarnaast heb je oog voor veiligheid en gastvrijheid rondom parkeer- en verkeersituaties. 

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het verreist dat je bereid bent om een oranje beveiligingspas en/of een certificaat voor parkeer- en/of verkeersregelaar te behalen.


Wat bieden wij?

Go Ahead Eagles biedt een sociale omgeving waarin professionaliteit en loyaliteit hoog in het vaandel staat. Als onderdeel van de veiligheidsorganisatie draag je verantwoordelijkheid voor jouw taken en doe je ervaring op met het werken op een massa evenement. Daarnaast ontvang je een vrijwilligersvergoeding voor de werkzaamheden die je uitvoert.

 

Na een succesvolle proefperiode zal er via Go Ahead Eagles een opleidingstraject worden aangeboden om een oranje beveiligingspas en/of een certificaat voor parkeer- en/of verkeersregelaar (kosteloos) te behalen.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag het parkeer- en verkeersteam van Go Ahead Eagles versterken? Neem contact op met Go Ahead Eagles via telefoonnummer (0570)-621357 en geef aan dat je interesse hebt in deze vacature. Wellicht nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Go Ahead Eagles > Versterking parkeer en verkeerteam Go Ahead Eagles

Over Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles - Home of Football