Skip Sidebar

Over ons

Het Groote & Voorster is een locatie waar vele ouderen wonen. Wij hebben een verpleeghuis waar het Woon en Zorg centrum aan grenst. Het welzijn voor onze bewoners is heel belangrijk. Dit doen wij niet ...

ZorgOuderenWelzijn
Deel
Komt u een potje biljarten?

Komt u een potje biljarten?

Structureel werk · 4 uur/week
Smedenstraat 117, 7411 RH Deventer, Nederland
ZorgOuderenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Groote & Voorster, zorggroep Solis
#50241
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Groote--Voorster-zorggroep-Solis/activiteiten/Komt-u-een-potje-biljarten/50241 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Meneer woont binnen het G&V en zoekt een mannelijke vrijwilliger die graag met hem wekelijks een potje gaat biljarten onder het genot van een kopje koffie.

Uitgebreide omschrijving

Op het Groote en Voorster hebben wij een mooie biljart tafel staan. Bij ons woont een meneer die vroeger heel veel gebiljart heeft. Meneer is bekend met beginnende dementie en zoekt iemand die elke week met hem gaat biljarten. Meneer heeft er verstand van maar je moet hem een klein beetje helpen met het spelletje biljarten. Tussendoor drink je lekker een kopje koffie en klets je met elkaar. Voorkeur mannelijke vrijwilliger die ook verstand heeft van het biljart spel.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Groote & Voorster, zorggroep Solis

Het Groote & Voorster is een locatie waar vele ouderen wonen. Wij hebben een verpleeghuis waar het Woon en Zorg centrum aan grenst. Het welzijn voor onze bewoners is heel belangrijk. Dit doen wij niet alleen maar samen met vrijwilligers om het mooiste uit de dag te halen.