Skip Sidebar

Over ons

Het Groote & Voorster is een locatie waar vele ouderen wonen. Wij hebben een verpleeghuis waar het Woon en Zorg centrum aan grenst. Het welzijn voor onze bewoners is heel belangrijk. Dit doen wij niet ...

ZorgOuderenWelzijn
Deel
Samen in beweging!

Samen in beweging!

Structureel werk · 3 uur/week
Smedenstraat 117, 7411 RH Deventer, Nederland
ZorgOuderenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Groote & Voorster, zorggroep Solis
#48122
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Groote--Voorster-zorggroep-Solis/activiteiten/Samen-in-beweging/48122 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Elke vrijdagochtend is er fysio gym. Je helpt de fysiotherapeut met het halen/terug brengen van onze bewoners, samen bewegen, gezellig een kopje koffie drinken.

Uitgebreide omschrijving

Elke vrijdagochtend is er fysio gym voor onze bewoners. Samen met de fysiotherapeut ga je de bewoners ophalen van de afdeling, voor een kopje koffie, gezelligheid en natuurlijk samen bewegen! De doelgroep zijn ouderen met verschillende vormen van dementie.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Groote & Voorster, zorggroep Solis

Het Groote & Voorster is een locatie waar vele ouderen wonen. Wij hebben een verpleeghuis waar het Woon en Zorg centrum aan grenst. Het welzijn voor onze bewoners is heel belangrijk. Dit doen wij niet alleen maar samen met vrijwilligers om het mooiste uit de dag te halen.