Skip Sidebar

Over ons

De Hersenstichting staat voor het realiseren en delen van nieuwe inzichten in de hersenen. Via wetenschappelijk onderzoek kennis vergaren over het functioneren van de hersenen, de factoren die van ...

Deel

Hersenstichting zoekt organisatoren voor collecte 2022 in de gemeente Deventer

Evenement · 31 jan 2022, 12:00 - 20:00
Vanuit huis
Aanmeldingen sluiten in 5 months.
Activiteit Delen
#41895
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Hersenstichting-Nederland/activiteiten/Hersenstichting-zoekt-organisatoren-voor-collecte-2022-in-de-gemeente-Deventer/41895 om je aan te melden

Samenvatting

Voor de collecteweek die van 31 januari t/m 5 februari 2022 wordt gehouden zoeken wij vrijwilligers die de collecte willen organiseren in eigen wijk of plaats.

Uitgebreide omschrijving

Voor verschillende locaties in de gemeente Deventer zijn we op zoek naar vrijwilligers met organisatie talent. Een collecteorganisator is de spin in het web. Per locatie stuurt een organisator ongeveer 20 collectanten aan. De organisator heeft contact met de collectant, zorgt voor een route en het uitdelen van een collectebus. Daarna volgt het innemen van de bus en de financiële afwikkeling. Ook deeltaken zijn mogelijk. Wie oh wie helpt ons mee? De werkzaamheden zijn in januari en een deel februari 2022.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Over Hersenstichting Nederland

De Hersenstichting staat voor het realiseren en delen van nieuwe inzichten in de hersenen. Via wetenschappelijk onderzoek kennis vergaren over het functioneren van de hersenen, de factoren die van invloed zijn op het gezond houden van de hersenen en hersenaandoeningen. Door meer inzicht te krijgen in de werking van de hersenen kunnen hersenaandoeningen in de toekomst voorkomen en genezen worden. Verder zorgt de Hersenstichting er door middel van voorlichting voor dat er binnen de samenleving meer kennis over hersenen en hersenaandoeningen komt, en meer begrip voor hersenpatiënten. Zij stimuleert de samenwerking van organisaties die zich met de hersenen bezighouden. \n\nActiviteiten\n\nOrganiseren van de landelijke collecte. En collecteren.
Aanmeldingen sluiten in 5 months.
Activiteit Delen