Skip Sidebar

Over ons

Humanitas komt op voor een samenleving waarin mensen actief vorm geven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Humanitas is er voor mensen die het even niet ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingVluchtelingen & Minderheden
Deel

Vacature Bestuurslid

Structureel werk · Flexibele uren
H.G. Gooszenstraat 10, 7415 CL Deventer, Netherlands
Bestuur
Sociale rechtvaardigheid
Activiteit Delen
Humanitas Deventer en Voorst
#46690
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Humanitas-afdeling-Deventer/activiteiten/Vacature-Bestuurder-Marketing--Communicatie/46690 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gezocht: bestuurder bij Humanitas. Heb je ervaring als teamlid van een bestuur of MT? Dan is dit misschien iets voor jou!

Uitgebreide omschrijving

Heb je ervaring als teamlid van een bestuur of MT in een organisatie en heb je een ondernemende instelling om de nieuwe ontwikkelingen bij Humanitas Deventer en Voorst mede vorm te geven? Dan is deze vrijwilligersfunctie misschien iets voor jou!

 

Het bestuur van de afdeling Deventer en Voorst is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van (nieuwe) vrijwilligersactiviteiten. Bestuursleden met een aandachtsveld richten zich met name op de inhoudelijke ontwikkeling, continuïteit en kwaliteit van de activiteiten en de bijbehorende werkcontacten.

Binnen onze afdeling hebben wij de volgende aandachtsgebieden: gezinsondersteuning, jongerenmaatjes, maatschappelijke participatie, steun bij verlies en rouw en humanitas verbindt met de activiteiten maatjes 25+, vriendengroepen en levensboek. 

 

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden van het bestuurslid zijn - naast de inhoudelijke ontwikkeling van de activiteiten van Humanitas Deventer en Voorst - begeleiding van de coördinator(en) van een activiteit.

 

Wat vragen wij?

·     Maatschappelijke betrokkenheid, beschikkend over een sociaal netwerk in de regio

·     Bestuurlijke vaardigheden

·     Een ondernemende enthousiasmerende uitstraling

·     Bereid om over de afdelingsgrenzen heen te kijken (in contacten met andere afdelingen, district en met de landelijke organisatie) 

 

Wat bieden wij?

·     Humanitas heeft een eigen academie die naast masterclasses ook trainingen en begeleiding verzorgt.

·     Onkostenvergoeding: gemaakte onkosten worden in overleg vergoed.


Voel je je aangesproken door de doelstellingen van deze professionele vrijwilligersorganisatie, dan nodigen wij je uit om te solliciteren. 

Mail je sollicitatie incl. motivatie en CV naar deventer apestaartje humanitas punt nl

Meer info website Humanitas afdeling Deventer.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Humanitas Deventer en Voorst

Humanitas komt op voor een samenleving waarin mensen actief vorm geven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Humanitas is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. Ze vinden steun in een van onze meer dan 600 activiteiten, variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid. En van opvoedingsondersteuning tot rouwverwerking. De activiteiten van Humanitas zijn verdeeld over zes thema's: • Eenzaamheid • Opvoeden • Opgroeien • Detentie • Thuisadministratie • Verlies. Activiteiten in Deventer: Home-Start, Steungezinnen, Match, Match & Connect, Steun bij verlies en rouw en Humanitas Verbindt!.