Skip Sidebar

Over ons

Humanitas komt op voor een samenleving waarin mensen actief vorm geven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Humanitas is er voor mensen die het even niet ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingVluchtelingen & Minderheden
Deel
Vacature Bestuurslid

Vacature Bestuurslid

Structureel werk · Flexibele uren
H.G. Gooszenstraat 10, 7415 CL Deventer, Netherlands
Bestuur
Sociale rechtvaardigheid
Activiteit Delen
Humanitas Deventer en Voorst
#46690
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Humanitas-afdeling-Deventer/activiteiten/Vacature-Bestuurslid/46690 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gezocht: bestuurslid bij Humanitas Deventer en Voorst
Ben je ondernemend, maatschappelijk betrokken en op zoek naar een zinvolle vrijwilligersfunctie?

Uitgebreide omschrijving

Ben je ondernemend, maatschappelijk betrokken en op zoek naar een zinvolle vrijwilligersfunctie?

Heb je ervaring als teamlid van een bestuur of MT in een organisatie en heb je de capaciteiten om de nieuwe ontwikkelingen bij Humanitas Deventer en Voorst mede vorm te geven? Dan is deze vrijwilligersfunctie als bestuurslid misschien iets voor jou!

 

Humanitas Deventer en Voorst is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen, zodat ze daarna met hun leven verder kunnen. Wij bieden steun door middel van activiteiten vooral gericht op gezinsondersteuning (Home-Start en Steungezinnen) en op steun bij uitbreiding van het sociaal netwerk (jongerenmaatjes Match, Match & Connect, Steun bij verlies en rouw, het schrijven van een Levensboek).


Als bestuurslid ben je medeverantwoordelijk voor het beleid van de afdeling, voor het nemen van beslissingen die van betekenis zijn voor de activiteiten, voor vrijwilligers en voor deelnemers en voor ontwikkeling van (nieuwe) activiteiten. Daarnaast begeleidt je als bestuurslid ook de coördinator van desbetreffende activiteit. De inhoud van de portefeuille als bestuurslid wordt met je besproken en in onderling overleg bepaald.


Wat vragen wij?

·    Maatschappelijke betrokkenheid, sociaal netwerk

·    Bestuurlijke vaardigheden

·    Ondernemend, enthousiast

·    Bereid om over de afdelingsgrenzen heen te kijken (in contacten met andere afdelingen, district en met de landelijke organisatie) 

·    Gemiddeld tijdbesteding: 4 – 6 uur per week


Wat bieden wij?

·    Humanitas heeft een eigen academie die trainingen en begeleiding verzorgt.

·    Onkostenvergoeding: gemaakte onkosten worden in overleg vergoed.


Heb je interesse? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. 

Mail je sollicitatie incl. motivatie en CV (met telefoonnummer) naar [email protected]

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer info: www.humanitas.nl/deventer/

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Humanitas Deventer en Voorst

Humanitas komt op voor een samenleving waarin mensen actief vorm geven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Humanitas is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden en door steun van onze vrijwilliger op eigen kracht verandering brengen in hun situatie. De activiteiten van Humanitas zijn verdeeld over een aantal thema's, o.m. : • Eenzaamheid • Opvoeden • Opgroeien • Verlies.
Activiteiten in Deventer: Home-Start, Steungezinnen, Jongerenmaatjes Match, Match & Connect, Steun bij verlies en rouw en Humanitas Verbindt! met de activiteiten: Vriendenkring, Maatje25+ en het Levensboek.
Zie voor meer info onze website: www.humanitas.nl/deventer