Skip Sidebar

Over ons

Binnen Verenging Humanitas zijn we een nieuw project gestart. Een project voor en door mensen die opzoek zijn naar contact met andere mensen. Samen leuke dingen doen. Dit kan 1 keer per week maar ook ...

WelzijnBuurt & omgevingMensen met een beperking
Deel
Met jou in verbinding komen

Met jou in verbinding komen

Structureel werk · Flexibele uren
Deventer, Overijssel, Nederland
WelzijnBuurt & omgevingMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Humanitas verbinding
#51163
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Humanitas-verbind/activiteiten/Met-jou-in-verbinding-komen/51163 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Verbinding maken met nieuwe mensen, je netwerk vergroten, aan nieuwe activiteiten meedoen en ideeën delen. Lijkt jou dit wat meld je dan aan.

Uitgebreide omschrijving

Woon je je hele leven al in Deventer of ben je er net komen wonen, je verbonden voelen met anderen is voor veel mensen essentieel. Soms is het lastig om dat zelf te doen.

Wil jij er zijn voor iemand die het lastig vindt om uit zijn schulp te kruipen om wat voor reden dan ook, dan kom ik graag met je in contact.

Je kan wekelijks een praatje maken bij een eenzame oudere vrouw, een wandeling maken met een meneer die er graag nog regelmatig uit gaat maar dat niet prettig vindt om dat altijd alleen te doen. Of samen koken omdat dat altijd een hobby van iemand was maar door het weg vallen van de partner het nu nauwelijks meer gebeurt.

Laat mij weten waar jij blij van wordt dan heb ik vast een persoon die weer blij wordt van jou.

Ik ontmoet je graag.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Humanitas verbinding > Met jou in verbinding komen

Over Humanitas verbinding

Binnen Verenging Humanitas zijn we een nieuw project gestart. Een project voor en door mensen die opzoek zijn naar contact met andere mensen. Samen leuke dingen doen. Dit kan 1 keer per week maar ook 1 keer per maand. Bij ons maakt het niet uit of je de vrijwilliger of deelnemer bent. Het gaat om de verbinding samen. De activiteit kan individueel plaats vinden of in groepsverband. De coördinator van het project houdt contact met iedereen en inventariseert wat nodig is. Omdat het een nieuw project is, is er heel veel ruimte voor nieuwe ideeën. We zouden het fijn vinden als je jouw idee/wens deelt met ons. Je leeftijd is niet belangrijk je wens om mensen te ontmoeten en te verbinden wel.