Skip Sidebar

IrisZorg

Non-profit

Over ons

IrisZorg biedt mensen die de grip op hun leven zijn kwijt geraakt behandeling en begeleiding. We zijn er voor (jong) volwassenen met een verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en ...

Welzijn
Deel

Kookvrijwilliger IrisZorg 24uuropvang, Deventer

Structureel werk · 1–6 uur/week
Deventer, Overijssel, Nederland
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
IrisZorg
#37441
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/IrisZorg-24-uuropvang/activiteiten/Kookvrijwilliger-IrisZorg-24uuropvang-Deventer/37441 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken voor de 24uuropvang in Deventer een enthousiaste kookvrijwilliger die in staat is om in een gezellige sfeer met onze cliënten aan de slag te gaan!

Uitgebreide omschrijving

Houd jij van koken en vind jij het gezellig om samen met onze cliënten van de 24uuropvang in Deventer een lekkere maaltijd te bereiden?


Ben je daarnaast geïnteresseerd in kwetsbare mensen met een bijzondere achtergrond en wil je mensen helpen om meer grip op hun leven te krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wie ben jij?

Je bent enthousiast, ondernemend en kunt initiatief nemen. Je hebt affiniteit met onze cliënten van de dagopvang. Je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten, bent geduldig en vriendelijk, waarbij je toch ook je grenzen kunt aangeven. Uiteraard kun je een lekkere maaltijd bereiden waarbij het fijn zou zijn als je je kookkunsten ook aan een ander kunt overbrengen. Van te voren doe je ook gezamenlijk boodschappen met één of meerder cliënten. Je bent minimaal één dagdeel per maand beschikbaar. Dagdeel en tijden in overleg,


Wat krijg je ervoor terug?

Je ervaart hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten.

Een vrijwilligersvergoeding en verzekering.

Duidelijke afspraken, vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst.

Goede begeleiding.

Mogelijkheden voor scholing en training.


Wat maakt het werk de moeite waard?

Je werkt samen met een leuke collega’s.

Je kunt je creatieve kookkunsten aan een ander overbrengen.

Je bent een middag/avond zinvol bezig.

Je inzet wordt enorm gewaardeerd.

 

24uuropvang Deventer

24uuropvang Iriszorg Deventer is een voorziening voor Dak- en Thuislozen. Wij bieden echter meer dan een warm bed en een stuk gezelligheid. Wij bieden ook hulp bij het opstarten van een uitkering, helpen bij schulden, en zoeken van een woning. We zijn er voor (jong) volwassenen met een verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Mensen die vaak te maken hebben met een instabiele woon- en werksituatie en beperkt sociaal netwerk.


IrisZorg werkt vanuit de herstel methodiek. Herstellen is een persoonlijk en uniek proces, het leren leven met een (verleden) van verslaving en maatschappelijk kwetsbaarheid. We helpen de mensen met het vinden van een eigen identiteit en het heroveren van grip en de regie hebben van hun eigen leven.

 

Interesse?

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de onderstaande knop “solliciteren”.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met David Snell of Barbara de Haan

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > IrisZorg > Kookvrijwilliger IrisZorg 24uuropvang, Deventer

Over IrisZorg

IrisZorg biedt mensen die de grip op hun leven zijn kwijt geraakt behandeling en begeleiding. We zijn er voor (jong) volwassenen met een verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Mensen die vaak te maken hebben met een instabiele woon- en werksituatie en een beperkt sociaal systeem.