Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een grote kringloopwinkel in Deventer. We verkopen onder andere kleding, woondecoratie, keukenspullen, meubels, boeken en elektronica.
We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk ...

Buurt & omgevingArmoede & Huisvesting
Deel

vrijwilliger boekenafdeling

8–32 uur/week
Harderwijkerstraat 25, 7418 BA Deventer, Nederland
WinkelLezen & schrijven
Buurt & omgeving
Deel activiteit
#39965
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Kringloopwarenhuis-Het-Goed/activiteiten/vrijwilliger-boekenafdeling/39965 om je aan te melden

Samenvatting

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt op onze boekenafdeling te helpen met aan aanvullen van nieuwe boeken en het op orde houden van de winkel

Uitgebreide omschrijving

Onze winkel heeft een grote boekenafdeling die dagelijks wordt aangevuld met boeken die nieuw bij ons zijn binnengekomen. Deze boeken worden gecontroleerd, geprijsd en vervolgens in de kast met de juiste rubriek in de winkel geplaatst.


Bij deze werkzaamheden kunnen we ondersteuning gebruiken van een vrijwilliger die affiniteit heeft met boeken. Voor de functie is het belangrijk dat je de Nederlandse taal machtig bent. Het werk vindt voor het grootste gedeelte staand/lopend plaats. We vragen een minimale inzetbaarheid van 2 dagdelen per week, waarbij je zelf kiest welke dagen voor jou geschikt zijn.


Je komt te werken in een gezellig team met vaste werknemers en vrijwilligers. Er is een inwerkprogramma en je kunt rekenen op de hulp en begeleiding van onze medewerkers. Daarnaast kun je aanspraak maken op een kleine onkostenvergoeding en krijg je 20% personeelskorting op al je aankopen in onze winkel.


Heb je interesse? We ontvangen graag je berichtje.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Over Kringloopwarenhuis Het Goed

Wij zijn een grote kringloopwinkel in Deventer. We verkopen onder andere kleding, woondecoratie, keukenspullen, meubels, boeken en elektronica.
We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden in een kringloopwinkel te werken.
Deel activiteit