Skip Sidebar
Lokaal FNV

Lokaal FNV

Sociale Onderneming

Over ons

De FNV is een vakbond, een vakbond is een vereniging van werknemers, deze bundeling van krachten zorgt voor tegengewicht naar werkgevers. Een vakbond onderhandeld bijvoorbeeld met werkgevers over de ...

Sociale rechtvaardigheidOuderenKinderen & Jongeren
Deel
FNV Teamlid werkgroep "Thema- en informatie bijeenkomsten'

FNV Teamlid werkgroep "Thema- en informatie bijeenkomsten'

Structureel werk · Flexibele uren
Gotlandstraat 2 a, 7418 AZ Deventer, Nederland
Sociale rechtvaardigheidOuderenKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Lokaal FNV
#53064
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Lokaal-FNV/activiteiten/FNV-Teamlid-werkgroep-Thema--en-informatie-bijeenkomsten/53064 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het organiseren van themabijeenkomsten, netwerkbijeenkomsten, informatiebijeenkomsten en politiekcafé.

Uitgebreide omschrijving

Lokaal FNV Deventer gaat in 2022 samen met Lokaal FNV Salland. Daarom zijn wij op zoek naar een persoon die goed is in het organiseren van themabijeenkomsten. Deze persoon wil actief worden als FNV-kaderlid in de gemeenten Deventer, Raalte, Olst en Wijhe.


Wij organiseren als lokaal netwerk themabijeenkomsten, netwerkbijeenkomsten/informatiebijeenkomsten over onderwerpen die onze leden aangaan op gebied van werk en inkomen.


Wil jij hieraan bijdragen en ook maatschappelijk actief worden en je inzetten voor een betere samenleving voor ons allemaal? Laat het ons dan weten. Het netwerk bepaalt aan de hand van het meerjarenbeleidsplan van FNV zijn eigen prioriteiten en overlegt hier ook over met de andere netwerken in de regio. 


Deze functie is op vrijwillige basis, maar kent wel een tegemoetkoming in reiskosten en vergoeding van andere onkosten. FNV biedt je ook allerlei mogelijkheden om te ontwikkelen via cursussen en scholingen. Ook zijn er overleggen met andere Lokale netwerken in Oost en worden de netwerken gecoacht en begeleid door bestuurders Lokaal. Ook kun je voor praktische zaken terugvallen op ons secretariaat. Actief zijn als kaderlid van de FNV betekend dat je een idealistisch inslag hebt en mensen wilt helpen, maar ook dat je lid bent van de FNV.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Lokaal FNV > FNV Teamlid werkgroep "Thema- en informatie bijeenkomsten'

Over Lokaal FNV

De FNV is een vakbond, een vakbond is een vereniging van werknemers, deze bundeling van krachten zorgt voor tegengewicht naar werkgevers. Een vakbond onderhandeld bijvoorbeeld met werkgevers over de cao. Hebben we veel leden in een sector, dan hebben we ook meer invloed aan de onderhandelingstafel. Als er misstanden zijn in een bedrijf, dan kunnen we leden op de werkvloer organiseren. De FNV is de grootste vakbond van Nederland en heeft bijna één miljoen leden.