Skip Sidebar

Over ons

Leerlingen van de havo/vwo bovenbouwlocatie Het Vlier komen dagelijks naar de mediatheek om boeken te lenen, huiswerk te maken of om op de schoolcomputers te werken. We bieden hen een fijne plek waar ...

Deel
Vrijwilliger mediatheek

Vrijwilliger mediatheek

Structureel werk · 4–8 uur/week
Het Vlier 1, 7414 AR Deventer, Nederland
Activiteit Delen
Mediatheek Etty Hillesum Lyceum. locatie Het Vlier
#65517
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Mediatheek-Etty-Hillesum-Lyceum-locatie-Het-Vlier/activiteiten/Vrijwilliger-mediatheek/65517 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

baliewerkzaamheden, uitleen en opruimen van boeken, toezicht houden op leerlingen.

Uitgebreide omschrijving

Je werkt samen met een mediathecaris. Jouw taak is de uitleen en inname van boeken. Daarnaast geef je antwoord op vragen van leerlingen en hou je toezicht. Tot jouw verantwoordelijkheid hoort ook het netjes houden van de ruimte. Je bent in staat om zelfstandig te werken, je kunt omgaan met een bepaalde drukte om je heen en je bent een mensenmens. We verwachten geen uitgebreide ICT-kennis maar het is wel handig als je met Word kunt werken. Ook is het belangrijk dat je nauwkeurig en precies kunt werken, ook als er een rij voor de balie staat. Herken je jezelf hier in, neem dan zeker contact op!

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Mediatheek Etty Hillesum Lyceum. locatie Het Vlier

Leerlingen van de havo/vwo bovenbouwlocatie Het Vlier komen dagelijks naar de mediatheek om boeken te lenen, huiswerk te maken of om op de schoolcomputers te werken. We bieden hen een fijne plek waar ze graag komen studeren.

Als jij iemand bent die goed overweg kan met pubers, die tegen een grapje kan maar ook goed grenzen kan aangeven zijn wij op zoek naar jou. Kennis van boeken of ICT is handig, maar niet per se een voorwaarde (enthousiasme wel!)

We bieden je een leuke vrijwilligersbaan van 6 tot 12 uur waarbij je samenwerkt met een mediathecaris en evt. andere vrijwilligers. Uren en dagen kan in overleg.
We hopen op je reactie!