Skip Navigation
Over ons

Bieden van aandacht, inspiratie en een helpende hand aan bezoekers van het inloophuis aan de Assenstraat 20 te Deventer. Wij hebben 3 of 4 middagen in de week een inloopmiddag en wij organiseren ...

Buurt & omgevingSociale rechtvaardigheid en ongelijkheidZorg & Welzijn
Deel

Vrijwilliger Inloop

3 uur/week
Assenstraat 20, 7411 VC Deventer, Netherlands
Organiseren
Buurt & omgeving
#28534
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Meester-Geertshuis/activiteiten/Vrijwilliger-Inloop/28534 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Voor de open inloop zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om allerlei mensen te ontmoeten en te zorgen voor een goede sfeer in onze huiskamer. De huiskamer is open voor de vrije inloop op vier middagen van 13.30 tot 16.00 u. Als er meer vrijwilligers zijn, willen we ook gaan starten met lunchactiviteiten en evt. koffie-ochtenden. Per middag zijn er twee vrijwilligers aanwezig. Wat wordt er van je verwacht? Een luisterend oor, een open hart en oprechte interesse in mensen die behoefte hebben aan een praatje, gezelligheid, een spelletje, de krant lezen en onderlinge ontmoeting. Het bewaken van een goede sfeer in de huiskamer en bijsturen daar waar nodig is. Individuele gesprekken voeren waar nodig en evt. doorverwijzen naar het Spreekuur voor Hulpvragen van het Meester Geertshuis of andere instanties. We bieden een leuke en gezellige werkplek waar je samen werkt met fijne collega's Heb je interesse, dan ontvangen we graag een motivatiebrief en een kort cv. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marianne Kok, algemeen coördinator.

Werktijden

13.30 tot 16.00 Minimaal 3 x per maand een dagdeel aanwezig zijn.

BijzondereVoorwaarden

Wat kun je verwachten? • Een leuk team van vrijwilligers waar ook voormalige gasten van de inloop in meedraaien. • Flexibiliteit in het rooster. • Ondersteuning van beroepskrachten. • Introductiebijeenkomst en themabijeenkomsten presentiebenadering. • Na een proeftijd van 6 x meedraaien, evalueren we of we bij elkaar passen.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?Meester Geertshuis
Over Meester Geertshuis
Bieden van aandacht, inspiratie en een helpende hand aan bezoekers van het inloophuis aan de Assenstraat 20 te Deventer. Wij hebben 3 of 4 middagen in de week een inloopmiddag en wij organiseren diverse activiteiten waaronder schildersezels, meditatie, spelletjes avonden of middagen etc. Wij hebben spreekuur voor mensen met een hulpvraag, elke woensdag, vrije inloop van 11.00 tot 13.00 en op vrijdag, op afspraak van 12.30 tot 15.30 uur. Daarnaast kunt u een beroep doen op onze budgetcoaches.
#28534
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Meester-Geertshuis/activiteiten/Vrijwilliger-Inloop/28534 om je aan te melden