Skip Sidebar

Over ons

Het Meester Geertshuis, gelegen in het mooie centrum van Deventer, is een inloophuis waar mensen welkom zijn zoals ze zijn. Wij willen er graag voor mensen zijn om te horen wat hen bezig houdt, hen te ...

Buurt & omgevingSociale rechtvaardigheidWelzijn
Deel
Gastvrouw-of heer voor onze huiskamer

Gastvrouw-of heer voor onze huiskamer

Structureel werk · Flexibele uren
Assenstraat 20, 7411 JT Deventer, Netherlands
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleiden
WelzijnSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Activiteit Delen
Meester Geertshuis
#28534
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Meester-Geertshuis/activiteiten/Vrijwilliger-Inloop/28534 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij de gastvrouw-of heer die ons gaat helpen met koffie en aandacht schenken?

Uitgebreide omschrijving

Voor onze open inloop zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om onze bezoekers te ontvangen, te zorgen voor de goede sfeer en een kop koffie.


Onze huiskamer is open op drie middagen van 13.30u tot 16.00 u. (Wanneer er meer vrijwilligers zijn, zouden we dit graag uitbreiden.) Per middag zijn er twee vrijwilligers aanwezig. We zijn op zoek naar meerdere gastvrouwen- en heren die met een open hart en oprechte interesse aandacht willen schenken aan onze bezoekers. Onze bezoekers zijn mensen die behoefte hebben aan een praatje, gezelligheid, een spelletje, de krant lezen en onderlinge ontmoeting.


Het bewaken van een goede sfeer in de huiskamer en waar nodig bijsturen, behoort tot een van je taken. Bezoekers kunnen in onze huiskamer ook terecht voor individuele gesprekken. En wij verwijzen mensen ook door; naar bijvoorbeeld het Spreekuur voor Hulpvragen van het Meester Geertshuis of andere instanties.


We bieden een leuke en gezellige werkplek waar je samen werkt met fijne collega's.


Heb je interesse? Dan ontvangen we graag een motivatiebrief en een kort cv. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke van Westen, coördinator activiteiten en inloop via: [email protected]


Werktijden

13.30u tot 16.00 u (op maandag, woensdag en zaterdag. We vinden het fijn dat je minimaal 3 x per maand een dagdeel aanwezig kunt zijn op een van deze dagen.


Bijzondere Voorwaarden

Wat kun je verwachten?

• Een leuk team van vrijwilligers waar ook voormalige gasten van de inloop in meedraaien.

• Flexibiliteit in het rooster.

• Ondersteuning van beroepskrachten.

• Introductiebijeenkomst en themabijeenkomsten presentiebenadering.

• Na een proeftijd van 6 x meedraaien, evalueren we of we bij elkaar passen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Meester Geertshuis
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Meester Geertshuis > Gastvrouw-of heer voor onze huiskamer

Over Meester Geertshuis

Het Meester Geertshuis, gelegen in het mooie centrum van Deventer, is een inloophuis waar mensen welkom zijn zoals ze zijn. Wij willen er graag voor mensen zijn om te horen wat hen bezig houdt, hen te steunen en inspireren. Ook kunnen wij mensen op weg helpen met een doorverwijzing naar andere hulpinstanties. Mensen kunnen in het Meester Geertshuis terecht voor onder andere een kop koffie of thee. Maar ook wisselende activiteiten, zoals computeren, samen eten, mediteren of creatief bezig zijn. Er is budget coaching om te helpen inzicht te krijgen in je financiën en een sociaal spreekuur. Bekijk onze website voor het meest actuele aanbod aan activiteiten en onze openingstijden.