Skip Sidebar

Over ons

De dansvloer is vrijheid, een plek om elkaar te ontdekken en omarmen. Maar de dansvloer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Music Moves traint daarom op grote schaal muziekliefhebbers tot sociaal ...

WelzijnSport & RecreatieSociale rechtvaardigheid
Deel
Join the movement in Deventer!

Join the movement in Deventer!

Event · 5 okt 2021, 10:00 - 20:00
Deventer, Overijssel, Nederland
OuderenBuurt & omgevingMensen met een beperking
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Music Moves Deventer
#45342
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Music-Moves1-Music-Moves-Deventer/activiteiten/Join-the-movement-in-Deventer/45342 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij ouderen, mensen met een beperking, vluchtelingen of buurtbewoners een dag bezorgen die ze nooit zullen vergeten?

Uitgebreide omschrijving

Dat kan! Op dinsdag 5 oktober organiseren deelnemers van Music Moves verschillende muziek events voor mensen die daar niet vanzelfsprekend toegang tot hebben. Bijvoorbeeld een sixties middag voor ouderen, een Nederlandstalige muziek middag in het buurthuis en nog veel meer.


Ze kunnen jouw hulp goed gebruiken, bijvoorbeeld met het aankleden van de locatie, het klaarzetten van eten en drinken en het ontvangen van gasten.


  • Je komt op de leukste plekken in Deventer
  • Je leert nieuwe mensen kennen
  • Je draagt al dansend wat bij aan de maatschappij
  • Én je neemt een bijzondere ervaring mee voor het leven


Op dinsdag 5 oktober starten we samen met jou en de organisatoren van de Music Moves events in het Burgerweeshuis. Je ontvangt dan meer informatie over de indeling en je krijgt van jouw eventgroepje te horen wat er die dag van jou verwacht wordt. Maar dat het leuk wordt is zeker!!


De tijden zijn per event verschillend, maar we starten met z'n allen om 10.00 uur in het Burgerweeshuis.


Zorg dat je je op tijd aanmeldt, want VOL = VOL.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Music Moves Deventer > Join the movement in Deventer!

Over Music Moves Deventer

De dansvloer is vrijheid, een plek om elkaar te ontdekken en omarmen. Maar de dansvloer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Music Moves traint daarom op grote schaal muziekliefhebbers tot sociaal ondernemers in de muziekindustrie. Na het volgen van een 4-delige training organiseren deelnemers een muziek event voor mensen die je niet snel op de dansvloer ontmoet. Zoals ouderen, mensen zonder dak of thuis, jongeren met een beperking of nieuwkomers.