Skip Sidebar

Over ons

Ruim 300.000 kinderen in Nederland kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, ...

Sport & RecreatieArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
Deel
Afbouwmedewerker Heldenrun (Middag) m/v

Afbouwmedewerker Heldenrun (Middag) m/v

Event · 22 mei 2022, 15:00 - 20:00
Deventer, Overijssel, Nederland
Sport & RecreatieArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Nationaal Fonds Kinderhulp
#49624
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Nationaal-Fonds-Kinderhulp1/activiteiten/Afbouwmedewerker-Heldenrun-Middag-mv/49624 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij je inzetten voor kinderen die in armoede leven en samen met anderen je handen uit de mouwen steken? Geef je dan snel op!

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Een evenement is pas écht geslaagd als alles netjes is opgeruimd! Als afbouwmedewerker is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de Brink en de route van de Heldenrun weer helemaal netjes kan worden achtergelaten. Je helpt met het afbouwen van de tenten, het opruimen van het podium, het weghalen van alle versiering, etc. a

 

Wie zoeken we?

Ben jij die fysiek sterke held(in) die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij degene die we zoeken!

 

Wat kun je verwachten?

Een gezellige dag, waarbij je samen met andere gemotiveerde vrijwilligers een bijdragen levert aan de ondersteuning van kinderen die in armoede opgroeien.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Anniek Stoker door een mailtje te sturen naar of te bellen met Kinderhulp.

 

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Nationaal Fonds Kinderhulp > Afbouwmedewerker Heldenrun (Middag) m/v

Over Nationaal Fonds Kinderhulp

Ruim 300.000 kinderen in Nederland kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!