Skip Sidebar

Over ons

Ruim 300.000 kinderen in Nederland kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, ...

Sport & RecreatieArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
Deel
Garderobemedewerker Heldenrun m/v

Garderobemedewerker Heldenrun m/v

Event · 22 mei 2022, 11:00 - 16:00
De Brink, Brink, Deventer, Overijssel 7411 BX, Nederland
Sport & RecreatieArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Nationaal Fonds Kinderhulp
#49622
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Nationaal-Fonds-Kinderhulp1/activiteiten/Garderobemedewerker-Heldenrun-mv/49622 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij je inzetten voor kinderen in armoede en de vrijwilligers van de Heldenrun ondersteunen, word dan garderobemedewerker voor 1 dag!

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Alle vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan de Heldenrun willen graag dat hun persoonlijke spullen goed en veilig worden opgeborgen. Jij verzorgt dit voor hen, zodat zij zich kunnen storten op hun taken.

 

Wie zoeken we?

Ben jij die vrolijke held(in) die snapt dat het belangrijk is dat mensen hun spullen veilig kunnen achterlaten?

Dan ben jij degene die we zoeken!

 

Wat kun je verwachten?

Een gezellige dag, een kijkje achter de schermen van de organisatie van een geweldig nieuw evenement, waarbij je samen met andere gemotiveerde vrijwilligers een bijdrage levert aan de ondersteuning van kinderen die in armoede opgroeien.

Uiteraard zorgen wij voor een goed gevulde maag, zodat jij je helemaal kan concentreren op jouw taken!

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Anniek Stoker door haar een mailtje te sturen of te bellen met Kinderhulp.

 

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Nationaal Fonds Kinderhulp > Garderobemedewerker Heldenrun m/v

Over Nationaal Fonds Kinderhulp

Ruim 300.000 kinderen in Nederland kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!