Skip Sidebar

Over ons

Ruim 300.000 kinderen in Nederland kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, ...

Sport & RecreatieArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
Deel
Heldenrun

Heldenrun

Event · 22 mei 2022, 10:00 - 18:00
Deventer, Overijssel, Nederland
Activiteiten begeleidenBuitenEvenement & festivalFondsenwervingNederlandsSport
Sport & RecreatieArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Nationaal Fonds Kinderhulp
#49344
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Nationaal-Fonds-Kinderhulp1/activiteiten/Heldenrun/49344 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Held&run is een run van 1,5 en 4 kilometer door de binnenstad van Deventer. Obstakels overwinnen, schurken verslaan, geld inzamelen voor Kinderhulp.

Uitgebreide omschrijving

Help je mee om van de eerste editie van de Held&run een groot succes te maken? Je draagt bij aan een leuke dag voor de deelnemers én je helpt Kinderhulp met het ondersteunen van kinderen die in Nederland in armoede opgroeien!


Er zijn diverse taken op de dag zelf:

  • Op- en afbouw evenement
  • Verkeersregelaar / toezichthouder route
  • Begeleider obstakels
  • Sfeerbewaker evenemententerrein
  • Facilitair ondersteuner
  • Schurk
  • etc.


Het evenement

De Held&run bestaat uit een run van 1,5 en 4 kilometer door de binnenstad van Deventer (start & finish op De Brink). Tijdens de run gaan kinderen in een duo met een volwassene (vader, moeder, vriend(in), opa, oma etc.) de strijd aan met uitdagende hindernissen en moeten zij allerlei schurken vangen. De helden schrijven zich als duo in via de website van de heldenrun en laten zich sponsoren door vrienden en familie om zo geld in te zamelen voor kinderen die in Nederland in armoede opgroeien.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Nationaal Fonds Kinderhulp

Ruim 300.000 kinderen in Nederland kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!