Skip Sidebar

Over ons

Ruim 300.000 kinderen in Nederland kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, ...

Sport & RecreatieArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
Deel
Medewerker start/finish Heldenrun m/v

Medewerker start/finish Heldenrun m/v

Event · 22 mei 2022, 11:00 - 16:00
De Brink, Brink, Deventer, Overijssel 7411 BX, Nederland
Sport & RecreatieArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Nationaal Fonds Kinderhulp
#49623
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Nationaal-Fonds-Kinderhulp1/activiteiten/Medewerker-startfinish-Heldenrun-mv/49623 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij je inzetten voor kinderen in armoede? Help dan als medewerker start en/of finish bij de Heldenrun!

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Snap jij dat het best spannend is om aan de start te staan van een mooie tocht? Begrijp je dat de finish misschien wel het mooiste moment van de run is? Wil je ook je steentje bijdragen aan het ondersteunen van kinderen die in Nederland in armoede opgroeien? Dan is deze taak wat voor jou! Als medewerker start & finish zorg jij ervoor dat zowel de start als de finish vloeiend en zonder problemen verlopen.


Wie zoeken we?

Ben jij die vrolijke held(in) die er plezier in heeft om onze deelnemers de juiste weg te wijzen? Dan ben jij degene die we zoeken!

 

Wat kun je verwachten?

Een gezellige dag, een kijkje achter de schermen van de organisatie van een geweldig nieuw evenement, waarbij je samen met andere gemotiveerde vrijwilligers een bijdrage levert aan de ondersteuning van kinderen die in armoede opgroeien.

Uiteraard zorgen wij voor een goed gevulde maag, zodat jij je helemaal kan concentreren op jouw taken!

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Anniek Stoker door haar een mailtje te sturen of te bellen met Kinderhulp.

 

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Nationaal Fonds Kinderhulp > Medewerker start/finish Heldenrun m/v

Over Nationaal Fonds Kinderhulp

Ruim 300.000 kinderen in Nederland kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!