Skip Sidebar

Over ons

Ruim 300.000 kinderen in Nederland kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, ...

Sport & RecreatieArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
Deel
Mobiele routebegeleider Heldenrun m/v

Mobiele routebegeleider Heldenrun m/v

Event · 22 mei 2022, 11:00 - 16:00
De Brink, Brink, Deventer, Overijssel 7411 BX, Nederland
Sport & RecreatieArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Nationaal Fonds Kinderhulp
#49617
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Nationaal-Fonds-Kinderhulp1/activiteiten/Mobiele-routebegeleider-Heldenrun-mv/49617 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij je inzetten voor kinderen in armoede? Heb je een fiets tot je beschikking en ben je breed inzetbaar? Word dan onze mobiele routebegeleider!

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Op de route hebben diverse vrijwilligers hun vaste plek. Het kan zijn dat zij daar even weg moeten of hulp nodig hebben, dan kunnen ze een beroep doen op jou!

Jij bent als het ware de 'vliegende keep(ster)' van de routebegeleiders. Waar nodig spring je in en neem je de taak even over of help je je collega-vrijwilliger.

Het is daarom belangrijk dat je een fiets tot je beschikking hebt, zodat je snel van de ene naar de andere locatie kunt switchen.

 

Wie zoeken we?

Ben jij die flexibele held(in) die ervan houdt om lekker in beweging te zijn en steeds weer iets anders te doen?

Dan ben jij degene die we zoeken!

 

Wat kun je verwachten?

Een gezellige dag, een kijkje achter de schermen van de organisatie van een geweldig nieuw evenement, waarbij je samen met andere gemotiveerde vrijwilligers een bijdrage levert aan de ondersteuning van kinderen die in armoede opgroeien.

Uiteraard zorgen wij voor een goed gevulde maag, zodat jij je helemaal kan concentreren op jouw taken!

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Anniek Stoker door haar een mailtje te sturen of te bellen met Kinderhulp.

 

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Nationaal Fonds Kinderhulp > Mobiele routebegeleider Heldenrun m/v

Over Nationaal Fonds Kinderhulp

Ruim 300.000 kinderen in Nederland kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!