Skip Sidebar

Over ons

Ruim 300.000 kinderen in Nederland kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, ...

Sport & RecreatieArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
Deel
Opbouwmedewerker (ochtend) Heldenrun m/v

Opbouwmedewerker (ochtend) Heldenrun m/v

Event · 22 mei 2022, 08:00 - 11:00
Deventer, Overijssel, Nederland
Sport & RecreatieArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Nationaal Fonds Kinderhulp
#49620
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Nationaal-Fonds-Kinderhulp1/activiteiten/Opbouwmedewerker-ochtend-Heldenrun-mv/49620 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij je inzetten voor kinderen die in armoede leven en samen met anderen je handen uit de mouwen steken? Geef je dan snel op!

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Als opbouwmedewerker is het jouw taak om ervoor te zorgen dat alles klaar staat voor de start van de Heldenrun in de binnenstad van Deventer. Denk hierbij aan het in elkaar zetten van tenten, hekwerk plaatsen, het podium opbouwen, het uitzetten van de route, etc.


Wie zoeken we?

Ben jij die fysiek sterke held(in) die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij degene die we zoeken!


Wat kun je verwachten?

Een gezellige dag, waarbij je samen met andere gemotiveerde vrijwilligers een bijdragen levert aan de ondersteuning van kinderen die in armoede opgroeien.

Uiteraard zorgen wij voor een goed gevulde maag, zodat jij je helemaal kan concentreren op jouw taken!


Meer informatie?

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Anniek Stoker door een mailtje te sturen naar of te bellen met Kinderhulp.


De genoemde tijden zijn onder voorbehoud.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Nationaal Fonds Kinderhulp > Opbouwmedewerker (ochtend) Heldenrun m/v

Over Nationaal Fonds Kinderhulp

Ruim 300.000 kinderen in Nederland kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!