Skip Sidebar

Over ons

Ruim 300.000 kinderen in Nederland kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, ...

Sport & RecreatieArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
Deel
Sfeerbewaker tijdens de Heldenrun m/v

Sfeerbewaker tijdens de Heldenrun m/v

Event · 22 mei 2022, 11:00 - 16:00
De Brink, Brink, Deventer, Overijssel 7411 BX, Nederland
Sport & RecreatieArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Nationaal Fonds Kinderhulp
#49619
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Nationaal-Fonds-Kinderhulp1/activiteiten/Sfeerbewaker-tijdens-de-Heldenrun-mv/49619 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij je inzetten voor kinderen in armoede? Help dan als sfeerbewaker bij de Heldenrun op 22 mei 2022 door de binnenstad van Deventer.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat het gezellig is en blijft op de Brink. Deelnemers en bezoekers kunnen bij jou terecht met hun vragen. Ook houd je constant in de gaten of alles goed verloopt en de sfeer goed is.

 

Wie zoeken we?

Ben jij die vrolijke held(in) die houdt van een gezellig praatje en ondertussen de sfeer op het terrein goed aanvoelt en bewaakt?

Dan ben jij degene die we zoeken!

 

Wat kun je verwachten?

Een gezellige dag, een kijkje achter de schermen van de organisatie van een geweldig nieuw evenement, waarbij je samen met andere gemotiveerde vrijwilligers een bijdrage levert aan de ondersteuning van kinderen die in armoede opgroeien.

Uiteraard zorgen wij voor een goed gevulde maag, zodat jij je helemaal kan concentreren op jouw taken!

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Anniek Stoker door haar een mailtje te sturen of te bellen met Kinderhulp.

 

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Nationaal Fonds Kinderhulp > Sfeerbewaker tijdens de Heldenrun m/v

Over Nationaal Fonds Kinderhulp

Ruim 300.000 kinderen in Nederland kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!