Bingo vrijwilliger gezocht!

Bingo vrijwilliger gezocht!

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 11 okt 2023
Hermelijn 2, 7423 EJ Deventer, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
PW Janssen
#70637
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/PW-Janssen/activiteiten/Bingo-vrijwilliger-gezocht/70637 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In de oneven weken op de woensdagmiddagen organiseren wij de BINGO! Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die onze bewoners bij dit leuke spel willen helpen.

Uitgebreide omschrijving

Bij ons op het PW Janssen wonen mensen van jong tot oud met lichamelijke beperkingen, lichte vergeetachtigheid, die ondersteuning nodig hebben bij de dagelijkse activiteiten.


In de oneven weken op de woensdagmiddagen organiseren de activiteitenbegeleiders een Bingo middag voor onze bewoners. Wij komen hierbij handjes te kort om de bewoner op te halen van de afdeling, te voorzien van een kopje koffie of thee en het helpen bij het winnen van leuke prijzen!


Mocht deze vacature jou aanspreken, stuur mij dan een berichtje!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over PW Janssen

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen is daar een van op Colmschate.
Op het PW Janssen bieden wij welzijn en zorg aan bewoners op de afdelingen revalidatie, dagbehandeling, verpleging (somatisch of psychisch): we bieden alles aan onder één dak. Het welzijn en je goed in je vel voelen zitten is voor onze bewoners van groot belang. Dit doen wij graag samen met medewerkers, vrijwilligers en familie.