Skip Sidebar

Over ons

Het Geert Groote Huis stelt zich tot doel Deventers grootste burger te eren en zijn ideeën en acties naar onze tijd te vertalen. Bezoekers maken er kennis met de persoon van Geert Groote, ervaren ...

Kunst & cultuurOnderwijsSociale rechtvaardigheid
Deel

Gastheren en gastvrouwen gezocht

Structureel werk · 4–8 uur/week
Lamme Van Dieseplein 4, 7411 KR Deventer, Netherlands
Kunst & cultuurOnderwijsSociale rechtvaardigheid
Activiteit Delen
St. Geert Grootehuis
#28994
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/St-Geert-Grootehuis/activiteiten/Gastheren-en-gastvrouwen-gezocht/28994 om je aan te melden

Contactpersoon

Rutger Jan Van WoerdenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Het Geert Groote Huis bestaat uit een verrassend moderne glazen nieuwbouw op een monumentale authentieke crypte.

Uitgebreide omschrijving

Voor dit mooie gebouw middenin het centrum van Deventer zijn we op zoek naar enthousiaste en klantvriendelijke gastvrouw /gastheer. U ontvangt bezoekers, geeft informatie over het GGH en verricht u eenvoudige horecataken zoals de koffie en theevoorziening.


U kunt zelfstandig werken, goed met mensen omgaan en heeft goede communicatieve en sociale vaardigheden. U heeft affiniteit met de culturele sector.


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Geert Groote Huis
Activiteit Delen

Over St. Geert Grootehuis

Het Geert Groote Huis stelt zich tot doel Deventers grootste burger te eren en zijn ideeën en acties naar onze tijd te vertalen. Bezoekers maken er kennis met de persoon van Geert Groote, ervaren zijn gedachtegoed en ontkomen niet aan de vraag wat dat betekent voor onze eigen tijd en voor hun eigen leven.\n\nActiviteiten\n\nZie boven.