Skip Sidebar

Over ons

Voor scholen en oppaskandidaten verzorgt D-Support trainingen en zelfstudies (online), zodat ouders hun kind met diabetes veilig kunnen toevertrouwen aan iemand anders. Goed voor de kinderen en voor ...

Deel

Inhaalslag administratie: kom jij helpen?

2–4 uur/week · 1 okt 2020 – 15 jan 2021
Balderikstraat 2a, 7415 VL Deventer, Nederland
AdministratieOndersteunend werk
NederlandsEngelsPraten met anderen
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingZorg & Welzijn
Dit is een verleden vrijwilligersvacature.2 plaatsen over.
Deel activiteit
#28753
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-D-Support1/activiteiten/Inhaalslag-administratie-kom-jij-helpen/28753 om je aan te melden

Samenvatting

Gezocht: administratief medewerker voor groeiende vrijwilligersorganisatie die gezinnen met een kind met diabetes type1 ondersteunt.

Uitgebreide omschrijving

D-Support is een kleine stichting, die een toenemend aantal aanmeldingen krijgt uit heel het land. De administratie wordt omgezet in een ander systeem, en hierbij is hulp nodig.

Een nauwkeurige omzetting van gegevens vanuit e-mail naar een onlinesysteem is op dit moment nodig. Een andere activiteit is het aanmaken van accounts voor de online zelfstudies voor oppassers en leerkrachten. Dankzij jouw inzet maak je voor ouders/verzorgers mogelijk dat ze hun kind met diabetes type 1 veilig kunnen toevertrouwen aan scholen, buitenschoolse opvang en de oppas.


Je wordt ingewerkt door de coördinator, op kantoor in Deventer.

Je krijgt de beschikking over een laptop, een monitor (dubbel scherm) en indien nodig een telefoon voor het nabellen van contacten om gegevens te checken.

De werktijden zijn flexibel, in samenspraak met de coördinator (die wisselende werktijden heeft). Er is tijd voor gezelligheid en aandacht voor je ambities. Natuurlijk kun je rekenen op goede begeleiding.


Na de inwerkperiode kan een deel van de werkzaamheden ook thuis plaatsvinden, met regelmatige afstemming met de coördinator.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Het werkadres is gevestigd in een zijvleugel van Woon- en Zorgcentrum Humanitas, Keizerslanden.
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > Stichting D-Support > Inhaalslag administratie: kom jij helpen?

Over Stichting D-Support

Voor scholen en oppaskandidaten verzorgt D-Support trainingen en zelfstudies (online), zodat ouders hun kind met diabetes veilig kunnen toevertrouwen aan iemand anders. Goed voor de kinderen en voor hun ouders :-)
Dit is een verleden vrijwilligersvacature.2 plaatsen over.
Deel activiteit