Skip Navigation
Over ons

De Ulebelt is een Natuur- en milieueducatie centrum en een kinderboerderij. De Ulebelt brengt mensen (kinderen) in contact met de natuur en de dierenwereld. Daarnaast laat De Ulebelt een ...

Milieu & DuurzaamheidDierenwelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Enthousiaste bestuurslid

Een dag · 2 uur
Maatmansweg 3, 7425 NC Deventer, Netherlands
Milieu & DuurzaamheidDierenwelzijnKinderen & Jeugd
2 plaatsen over.
#28388
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-De-Ulebelt/activiteiten/28388 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

De Ulebelt levert een eigen bijdrage aan een meer duurzame samenleving. De maatschappelijke vraag naar duurzaamheid verandert. Daar wil De Ulebelt een toonaangevende rol in spelen. Wij zoeken een enthousiaste bestuurslid met een juridische achtergrond, die wil helpen bij het uitzetten van de nieuwe koers. Heb je affiniteit of kennis van bijvoorbeeld duurzaamheid, natuur- en milieu-educatie en recreatie? Heb je een netwerk in de Deventer samenleving en politiek? Ben je bekend met ontwikkelingen in de zorg en recreatie? Wil je een bijdrage leveren aan de doelstellingen van de Ulebelt? Kom dan ons team versterken!


Werktijden

in overleg, maandelijks bestuurvergadering, met enige regelmaat werkgroepoverleg en incidenteel andere overlegmomenten. en eigen in te delen tijd op je eigen verantwoordelijkheidsgebied.

BijzondereVoorwaarden


Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?Stichting De Ulebelt
Over Stichting De Ulebelt
De Ulebelt is een Natuur- en milieueducatie centrum en een kinderboerderij. De Ulebelt brengt mensen (kinderen) in contact met de natuur en de dierenwereld. Daarnaast laat De Ulebelt een natuurvriendelijke manier van leven en eten zien. En doen wij veel projecten op het gebied van duurzaamheid.
*Beheer kinderboerderij *tuinaanleg en onderhoud *afval en composteringsproject *waterproject *kinderspeelbouwplaats *educatie *biologische markt *schooltuinen *diverse vormen van tuinen
·
2 plaatsen over.
#28388
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-De-Ulebelt/activiteiten/28388 om je aan te melden