Skip Sidebar

Over ons

De Ulebelt is een Natuur- en milieueducatie centrum en een kinderboerderij. De Ulebelt brengt mensen (kinderen) in contact met de natuur en de dierenwereld. Daarnaast laat De Ulebelt een ...

Natuur & MilieuDierenwelzijnKinderen & Jongeren
Deel
Enthousiast en ervaren secretaris voor bestuur

Enthousiast en ervaren secretaris voor bestuur

Taak · 2 uur
Maatmansweg 3, 7425 NC Deventer, Netherlands
Natuur & MilieuDierenwelzijnKinderen & Jongeren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting De Ulebelt
#28388
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-De-Ulebelt/activiteiten/-/28388/ om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk UlebeltStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

De Ulebelt zoekt voor haar bestuur een ervaren secretaris.

Uitgebreide omschrijving

De Ulebelt levert een eigen bijdrage aan een meer duurzame samenleving. De maatschappelijke vraag naar duurzaamheid verandert. Daar wil De Ulebelt een toonaangevende rol in spelen.


Wil je ons daar bij helpen? Wij zoeken nl. een enthousiaste secretaris voor ons bestuur. Heb je ervaring als secretaris en ben je goed in notuleren, verslagen maken en documenten verzamelen, dan komen we graag met jou in contact!


Heb je daarbij affiniteit of kennis van bijvoorbeeld duurzaamheid, natuur- en milieu-educatie en recreatie? Heb je een netwerk in de Deventer samenleving en politiek? Ben je bekend met ontwikkelingen in de zorg en recreatie? Wil je een bijdrage leveren aan de doelstellingen van de Ulebelt? Kom dan ons team versterken!


Werktijden

In overleg, maandelijks bestuurvergadering, met enige regelmaat werkgroepoverleg en incidenteel andere overlegmomenten. En eigen in te delen tijd op je eigen verantwoordelijkheidsgebied.

BijzondereVoorwaarden

Niveau: HBO+

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Stichting De Ulebelt
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Stichting De Ulebelt > Enthousiast en ervaren secretaris voor bestuur

Over Stichting De Ulebelt

De Ulebelt is een Natuur- en milieueducatie centrum en een kinderboerderij. De Ulebelt brengt mensen (kinderen) in contact met de natuur en de dierenwereld. Daarnaast laat De Ulebelt een natuurvriendelijke manier van leven en eten zien. En doen wij veel projecten op het gebied van duurzaamheid.
*Beheer kinderboerderij *tuinaanleg en onderhoud *afval en composteringsproject *waterproject *kinderspeelbouwplaats *educatie *biologische markt *schooltuinen *diverse vormen van tuinen