Skip Sidebar

Over ons

De Ulebelt is een Natuur- en milieueducatie centrum en een kinderboerderij. De Ulebelt brengt mensen (kinderen) in contact met de natuur en de dierenwereld. Daarnaast laat De Ulebelt een ...

Natuur & MilieuDierenwelzijnKinderen & Jongeren
Deel
Begeleiden van boerderijlessen

Begeleiden van boerderijlessen

Taak · 9 uur
Maatmansweg 3, 7425 NC Deventer, Netherlands
Sociaal contact
Natuur & MilieuDierenwelzijnKinderen & Jongeren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting De Ulebelt
#28513
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-De-Ulebelt/activiteiten/Begeleiden-van-boerderijlessen/28513 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk UlebeltStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

In het voorjaar (wegens Corona schuift dit op tot een nog nader te bepalen datum) komen er schoolklassen naar de Ulebelt om een boerderijles te volgen. Een groot deel van deze les kunnen de klassen zelf met hun juf of meester uitvoeren. Wij begeleiden deze klassen wel. We zoeken iemand die deze klassen kan ontvangen, begeleiden en als hier en daar uitleg geven en voordoen van bijvoorbeeld het uitmesten van de stal en het juiste eten geven. En de afsluiting met opruimen verzorgen.

Werktijden

in overleg. op verschillende dagen. maximaal 9 uur per week, een aantal weken achter elkaar. afhankelijk van het aantal scholen dat zich inschrijft voor deze lessen.

BijzondereVoorwaarden

Door de corona maatregelen zijn er dit schooljaar geen boerderijlessen, hopelijk vanaf september wel weer. ervaring en kennis van dierverzorging. goed met kinderen kunnen omgaan. begindatum hangt af van wanneer de Ulebelt weer open mag. Het aantal uren is wisselt per week. een schema volgt nog. 1 of 2 mensen zoeken we, die het leuk vinden om kinderen enthousiast iets te vertellen.
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Stichting De Ulebelt
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Stichting De Ulebelt > Begeleiden van boerderijlessen

Over Stichting De Ulebelt

De Ulebelt is een Natuur- en milieueducatie centrum en een kinderboerderij. De Ulebelt brengt mensen (kinderen) in contact met de natuur en de dierenwereld. Daarnaast laat De Ulebelt een natuurvriendelijke manier van leven en eten zien. En doen wij veel projecten op het gebied van duurzaamheid.
*Beheer kinderboerderij *tuinaanleg en onderhoud *afval en composteringsproject *waterproject *kinderspeelbouwplaats *educatie *biologische markt *schooltuinen *diverse vormen van tuinen