Skip Sidebar
Stichting Ekiko

Stichting Ekiko

Non-profit

Over ons

Stichting Ekiko (Elk Kind een Koffer) geeft koffertjes aan kinderen die in een crisissituatie uit huis worden geplaatst. Het komt voor dat kinderen met lege handen op een nieuwe plek aankomen ...

Kinderen & JongerenZorgWelzijn
Deel
Penningmeester stichting Ekiko

Penningmeester stichting Ekiko

Structureel werk · Flexibele uren
Flexibele locatie
FinanciënCoördinerenAdministratie
Kinderen & JongerenZorgWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Ekiko
#56488
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Ekiko/activiteiten/Penningmeester-stichting-Ekiko/56488 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze stichting zoeken we een penningmeester. Je beheert de bankrekening, schrijft met de secretaris het financieel jaarverslag en bent algemeen bestuurslid

Uitgebreide omschrijving

Stichting Ekiko (Elk Kind een Koffer) is in 2013 in Twente opgericht en daar worden maandelijks ongeveer 30 koffertjes uitgedeeld. Een groepje vrijwilligers zamelt geld in, koopt spullen en vult de koffers. In Twente is Ekiko een begrip in de regio. In Deventer/Zwolle hebben we een start gemaakt met een nieuwe afdeling. Om deze verder uit te bouwen kunnen wij jouw hulp gebruiken! Via onze stichting maken we een verschil voor pleegkinderen en pleegouders.


Het bestuur van Ekiko West Overijssel bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester. Daarnaast hebben we drie algemeen bestuursleden. We zoeken een vervanger voor de huidige penningmeester.

Naast ieders specifieke taken, denkt iedereen mee hoe we Ekiko verder op de kaart kunnen zitten, bijvoorbeeld bij zorgorganisaties, pleegouders of potentiële sponsoren.

Je inzet is afhankelijk van de tijd die je kan investeren. We gaan uit van zo'n 4-8 uur per maand. Omdat we een vrij jonge organisatie zijn, is er alle ruimte om je eigen inbreng te geven.


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Ekiko

Stichting Ekiko (Elk Kind een Koffer) geeft koffertjes aan kinderen die in een crisissituatie uit huis worden geplaatst. Het komt voor dat kinderen met lege handen op een nieuwe plek aankomen. In een crisissituatie is er namelijk vaak geen tijd of geld voor het inpakken van een koffer voor de kinderen. De enige koffer die zij bij zich hebben is een onzichtbare, met emotionele bagage.

Voor de kinderen is het fijn om eigen spulletjes te hebben zoals een pyjama, tandenborstel en een knuffel. Door de koffer kunnen pleegouders zich in crisissituaties direct op de zorg van de kinderen richten, in plaats van het regelen van praktische zaken.